Najnovije

Kampanja „Budućnost Srbije“ potpuno promašena

Potpredsednik Narodne stranke i zamenik šefa odborničke grupe „Savez za Srbiju“ u Skupštini Beograda Nikola Jovanović izjavio je da je koncept kampanje „Budućnost Srbije“ predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića potpuno promašen, jer bi posle sedam godina na vlasti trebalo da govori o rezultatima, a ne da nudi nova obećanja.

Kampanja „Budućnost Srbije“ potpuno promašena (Foto: Jutjub)

„U razvijenim i pristojnim državama se posle sedam godina vlasti građanima podnosi račun o rezultatima, a ne ide se u kampanju u kojoj se samo govori o nekom budućem vremenu. Vučić je dužan da govori o rezultatima i o onome što je urađeno“, rekao je Jovanović u emisiji „Razotkrivanje“ u kojoj je učestvovao sa narodnom poslanicom Marinikom Tepić.

Jovanović je istakao da su svugde u svetu rezultati jedina garancija za budućnost i nove projekte, a Vučić u svojoj kampanji govori najmanje o urađenom, kao da posle sedam godina na vlasti nije odgovoran za sadašnjost.

Jovanović je naveo da je sporan i koncept finansiranja kampanje „Budućnost Srbije“.

„Ako se ta kampanja finansira stranačkim sredstvima SNS-a, onda Vučić krši Ustav Srbije koji ga obavezuje da bude predsednik svih građana, a ukoliko se finansira iz javnih sredstava, odnosno novcem građana Srbije, onda to je zloupotreba budžeta u partijske svrhe“, rekao je Jovanović, a prenosi pres služba Narodne stranke.

Srbija u korenu seče novi pokušaj lažne države da uđe u Interpol. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA