Najnovije

AMERIČKE TAJNE SLUŽBE PO CELOM GRADU: Misteriozni Srbin doveo Trampovu ćerku i njenog dečka u Beograd: U jedan detalj su svi gledali! (FOTO)

Tifani Tramp (25), najmlađa ćerka aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa, boravi u Beogradu zahvaljujući bliskom prijatelju, izvesnom Srbinu, koji živi u Americi.

Donald i Tifani Tramp (Foto: Jutjub)

Navodno, taj Srbin je Tifani i njenom društvu pričao kako je Beograd poznat po odličnom provodu, pa su odlučili da ga posete.

Sa njom, njenim dečkom Majklom Bulosom, milionerom iz Nigerije i još jednim prijateljem u poseti Beogradu su i agenti američke Tajne službe, koji, između ostalih, obezbeđuju i predsednika SAD i članove njegove bliže i šire porodice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Podršku obezbeđenju ćerke predsednika SAD u toku njenog boravka u Srbiji daju i pripadnici elitne Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata MUP Srbije.

Organizacija posete Trampove ćerke u Beogradu, trajala je nekoliko nedelja, kako bi dve službe napravile detaljan plan boravka.

Kako je Tifani Tramp ćerka predsednika Donalda Trampa, ona je i bezbednosno interesantna osoba, pa je za njeno kretanje obavešteno vrlo malo ljudi i iz drugih državnih i vojnih bezbednosnih struktura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Tifani je odsela u jednom hotelu u samom centru Beograda, omiljenom mestu mlađih inostranih turista, a u toku dana je obilazila poznata mesta gde izlaze mlađi Beograđani - u Vasinoj, Rajićevoj i u Ulici kralja Petra. Tifani bi trebalo da poseti i kraljevski dvor na Dedinju, ali sve može da se otkaže u poslednjem trenutku.

U neposrednom okruženju, kako se saznaje, oko Tifani se nalaze četvorica agenata Tajne službe, obučenih kao civili, ali su vrlo brzo provaljeni po načinu oblačenja koje odskače od svakodnevnog oblačenja Beograđana njihovog uzrasta - jedan je izgledao kao drvoseča i nije krio da ima bubicu u uvu, dok su ostali nosili jakne i prsluke karakteristične za američki Srednji Zapad, kao i patike za duge šetnje.

Za razliku od njih, Tifani i njeno društvo stopili su se sa Beograđanima po načinu oblačenja, ali ju je jedan detalj mnogo razlikovao - skupocena kožna tašna "Iv Sen Lorena" od nekoliko stotina dolara.

Pročitajte OVDE šta je to Tramp odlučio da opljačka.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA