Najnovije

SUTRA FAJT? Jutka poručio Obradoviću i Đilasu da ih čeka, Obradović najavio da dolazi!

Sad već bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka izjavio je da je ostavku na tu funkciju u pisanoj formi podneo 11. marta, i u saopštenju za javnost ističe da od Dragana Đilasa i Boška Obradovića, dokazanih "lopova i nasilnika", koji prete da će deliti nekakvu pravdu u Brusu, očekuje ostavke.

Milutin Jeličić Jutka (Foto: Jutjub)

S druge strane Obradović je podsetio da danas ističe rok predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću i predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki da podnesu ostavke, inače će demonstracije dođi u njihova mesta.

„Ukoliko Milutin Jeličić Jutka ne da ostavku, sutra u 13 časova smo u njegovom kabinetu“, rekao je Obradović.

"Sergeja Trifunovića i njegovo poimanje žena kao kurvi i fuksi, nema potrebe ni da pominjem", ističe Jeličić u izjavi za javnost.

Uz tu izjavu, bivši predsednik Brusa priložio je fotografiju teksta pisane ostavke.

"Obaveštavam javnost da sam podneo ostavku na mesto predsednika Opštine Brus. Učinio sam to prvo u usmenoj formi, predsedniku skupštine, a zatim i u pisanoj formi, 11. marta", navodi Jeličić.

Ostavku je, kaže, podneo zbog sveopšte hajke koja se protiv njega vodi, "bez prava da bilo šta kaže u sopstvenu odbranu".

"Ipak, jedini razlog što ovim putem obaveštavam javnost o mojoj ostavci je taj što vidim da dvojica dokazanih batinaša, siledžija i kriminalaca, Dragan Đilas i Boško Obradović, prete da će da dele pravdu u našem Brusu", navodi Jeličić i dodaje da želi da podseti javnost da je Dragan Đilas pretukao sopstvenu ženu, a potom i njenog oca, samo zato što je pokušao da odbrani ćerku. 

Za sve to, kaže, postoje dokazi i službene beleške u MUP-u.

"Takođe, Boško Obradović, ogrezao u nasilju nad ženama, poznat po tome što je naredio prebijanje dve novinarke ispred televizije Pink, zavrtao ruku Maji Gojković u Narodnoj skupštini, tukao članicu Republičke izborne komisije, te smatram neverovatnim da se i takva bitanga bori protiv navodnog nasilja nad ženama", ističe Jeličić. 

Nema, kaže, potrebe da posebno dodaje Sergeja Trifunovića i njegovo poimanje žena kao kurvi i fuksi, jer ta skupina, kako navodi, ni za šta drugo sem prebijanja ljudi nije sposobna.

"Za moju ostavku nemojte da brinete, ali vi, lopovi i nasilnici pre svega, pobrinite se za svoje ostavke", zaključuje Jeličić.

Pročitajte OVDE šta Obradović poručuje vlasti.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

7 na N1: Jedna iznuđena ostavka i jedno srećno "baj baj"

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA