Najnovije

DAČIĆ: DOŠLA JE TIFANI, DOĆI ĆE I DONALD TRAMP! Srpski šef diplomatije očekuje predsednika SAD u Srbiji!

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić očekuje da će predsednik SAD Donald Tramp uskoro doći u Srbiju, a da bi veliku ulogu u tome mogla da ima i njegova najmlađa ćerka Tifani, koja trenutno boravi u poseti Beogradu.

Dačić (Foto: Jutjub)

Dačić kaže da mu je veoma drago što je Tifani na odmor došla baš u Srbiju. On napominje da je poseta Trampove ćerke odjeknula veoma pozitivno u celom svetu.

- Dobro je za našu zemlju što je ćerka američkog predsednika došla u Beograd. Nadam se da će i tata Donald slediti njen put. Tifani je došla sa društvom, potpuno privatno i ne treba da je pratimo i da joj dosađujemo. Treba da je pustimo da na miru uživa u Beogradu, pa će tati reći sigurno koju lepu reč o nama - naglašava Dačić.

Tifani Tramp (25) stigla je u našu prestonicu u ponedeljak i planira da se ovde zadrži punih 11 dana. Ona je u Srbiju došla sa dečkom i društvom, sa kojima obilazi znamenitosti. Već je obišla Hram Svetog Save, Muzej Nikole Tesle i šoping-centre, pila kafu u centru Beograda i izlazila po skadarlijskim kafanama.

Jedan od zaposlenih u Teslinom muzeju ispričao nam je juče da ga je Trampova ćerka veoma prijatno iznenadila.

- Pola sata pre nego što je Tifani došla, u muzej je stiglo njeno obezbeđenje da proveri kakva je bezbednosna situacija. Ona je simpatična i nasmejana devojka. Liči na oca. Zanima je Teslin život i rad i sve je detaljno razgledala, čak je odgledala i film o Tesli - priča sagovornik.

Tifani Tramp je na Instagramu objavila i fotografiju načinjenu ispred Kinoteke kod spomenika Karlu Maldenu, oskarovcu srpskog porekla.

Kada kreće isporuka ruskog gasa Srbiji preko ''Turskog toka'' pročitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dačić: Kad je teško — zovem Lavrova

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA