Najnovije

HRVATSKI MEDIJI: Vučiću govorili "Ua" dok je napuštao zgradu Predsedništva, evo kako je reagovao! (VIDEO)

Dok se Beogradom širi talas nezadovoljstva i bujaju masovni protesti, predsednik Aleksandar Vučić bio je u zgradi Predsedništva, odakle je preko Instagrama poslao poruku. U međuvremenu, oko 16.15 sati napustio je zgradu, a deo građana okupljen na Andrićevom vencu mu je dobacivao "Ua". On im je samo mahnuo, seo u automobil i odvezao se, prenosi N1, a hrvatsku javnost obaveštava Jutarnji list.

Vučića dočekali demonstranti (Foto: Jutjub)


Na izlasku iz zgrade Predsedništva, dok su mu demonstranti dobacivali i vikali, Vučić se čak i krenuo "obračunati" s njima, ali kamere nisu zabeležile šta im je tačno rekao. Ipak, Vučić se vidljivo smeškao okuljenom narodu i mahao im.

- Ovde sam i neću se pomaaći nikada ni sa jednog mesta koje oni pokušavaju da okupiraju. Molim sve Beograđane da ne dolaze i da se ne sukobljavaju - rekao je ranije Aleksandar Vučić u obraćanju preko Instagrama. Dodao je da je primoran da se obrati na taj način.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u video-izjavi, postavljenoj na Instagramu oko 15.20 sati, da neće napuštati Predsedništvo i popustiti pred "fašističkim liderom Boškom Obradovićem i tajkunima Đilasom i Jeremićem", te da nikada neće odustati od borbe za pristojnu i modernu Srbiju, javlja B92.

“Neću da popustim”

- Nalazim se na svom radnom mestu u Predsedništvu. Nikada neću pobeći, skloniti se, jer je ono za što se borim, principi za koje se zalažem vrednije od života. Nikad neću odustati od borbe za pristojnu i modernu Srbiju, neću popustiti pred fašističkim liderom i tajkunima, lopovima koji su unakazili zemlju - naglasio je Vučić. 

- Molim pristalice moderne i pristojne Srbije da ne kreću za Beograd, ne sukobljavaju sa malim brojem ljudi, nasilnih, njih je u ovom trenutku 400-500. Nisu oni nasilni, već banda fašista koja želi da razori zemlju. Ne izlazimo odavde zato što ne možemo, već što nećemo da povredimo nikoga. Hoćemo da sačuvamo svaku srpsku glavu, pa i onu koju su fašisti zaveli - naglasio je. 

Vučić je rekao da želi graditi normalnu i pristojnu Srbiju, kao i da neće nikada pristati na kompromise sa "nasilnicima i siledžijama koji su razarali zemlju".

- Ovde sam i na svakom mestu da se suprostavim lopovluku i fašizmu - poručio je.

Pročitajte OVDE kakva je to ofanziva Zapada na Srbiju.

Izvor: jutarnji. hr
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA