Najnovije

MIHAILO JANJIĆ: Za Karadžićevu tragediju krivi su "žuti"!

Za doživotnu robiju i poniženje koje trpi ne samo Radovan Karadžić i njegova porodica nego i ceo slobodarski srpski narod direktno su krive dosmanlije koje su besrmno otvarale šampanjac i slavile izručenje predsednika Republike Srpske kaže između ostalog Mihailo Janjić, visoki funkcioner Srpske desnice. 

Mihailo Janjić (Foto: Jutjub)

“Osuda i doživotna robija za Radovana Karadžića doneta je još 30. jula 2008. godine kada je dosmanlijski režim na čelu sa Borisom Tadićem, tada predsednikom Republike Srbije i Rasimom LJajićem, predsednikom Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom izručio u Ševeningen prvog predsednika Republike Srpske” kaže za naš portal Mihailo Janjić. 

“Slavlje i ispijanje šampanjca u noći izručenja šamar su i poniženje slobodarskom srpskom narodu. Doza cinizmi i mržnje prema sopstvenom narodu doživela je tada svoj vrhunac, ali i vrhunac nezadovoljstva koji je kasnije rezultirao brzom krahu izdjničkog režima.” 

“Današanja presuda Radovanu Karadžiću rezultat je antisrpske politike koja je vođena od petog oktobra 2000. pa sve do 2012. godine, kada su srpski generli i heroji isporučivani u klanicu pravde i istine koja se zove Haški kazamat.”

Janjić poručuje da dolazi vreme kada će narod suditi “žutim inkvizitorima” i da njihova izdaja neće ostati nekažnjena.

Pročitajte OVDE šta je rekao otadžbinski pokret "Obraz" se oglasio povodom sramne presude doživotne robije izrečene danas u Hagu Radovanu Karadžiću.

Izvor: nacionalist. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA