Najnovije

PAKLENI CILJ ZAPADA RAZOTKRIVEN U HAGU: PROGON SRPSKOG NARODA! KRAJINA ĆE BITI PRIMER! - Sledeće su Republika Srpska i Srbija!

Haški sud se još jednom razotkrio kao instrument Zapada za specijalni rat protiv Srba. Jedini cilj od osnivanja Haškog tribunala je progon čitavog srpskog naroda kroz optužbe političkog i vojnog rukovodstva Srbije, RS i krajiških Srba.

Bosna (Foto:Jutjub)

Srpska narodna partija u saopštenju za medije smatra da je osudom Radovana Karadžića na doživotnu kaznu zatvora Haški sud još jednom pokazao da je "lažni sud".

- Ovakvom presudom Karadžiću, lideru i osnivaču Republike Srpske, sada žele da ospore neupitnu i na velikim žrtvama izvojevanu slobodu srpskog naroda preko Drine, kojem je u osvit raspada bivše zajedničke države pretio novi progon i stradanje - navodi SNP u saopštenju.

- Zapadnim zemljama je oduvek bio cilj da oslabe i ponize srpski narod na Balkanu, njegovu državotvornost i slobodu, progonom i presudama na svojim lažnim međunarodnim sudovima protiv srpskih predsednika, premijera i generala - konstatuje SNP te zaključuje da oni "žele večito da nas drže ucenjenim, slabim i uplašenim".

S druge strane, kako navode, a nasuprot drakonskoj presudi Karadžića, puštaju da se slobodno i mirno šetaju "osvedočeni ubica iz Srebrenice Naser Orić i kosovski trgovci organima i zločinci Hašim Tači, Ramuš Haradinaj, Kadri Veselji i Fatmir LJimaj".

U svemu tome cilj su im, smatraju u SNP, Bosna bez Republike Srpske i nezavisno Kosovo, te poručuju: "Srbija mora još odlučnije da štiti Republiku Srpsku i da se bori za Kosovo, čvrsto braneći svoj Ustav, Rezoluciju 1244 i Dejtonski sporazum".

Vojislav Šešelj ogorčen zbog presude Radovanu Karadžiću. Više o tome pročitajte OVDE

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Osvrt na život i politički put Radovana Karadžića.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA