Najnovije

Ponovo je u Srbiji aktivirana NATO ulična struktura

Navršava se 20 godina od početka zločinačke agresije NATO na Srbiju! Motiv Zapada za vojni napad 24.marta 1999. godine nalazim u potpunoj eliminaciji srpskog faktora na Balkanu.

Miša Vacić (Foto: Jutjub)

Piše: Miša Vacić, Srpska desnica

Kao lider  Srpske desnice mislim da političke elite zapadnih država u srpskom narodu vide rusku ispostavu na jugoistoku Evrope. U danima sećanja na nevine žrtve NATO terora podsetio bih na stravičan bilans nelegalne akcije protiv suverene Srbije.

Niti jednim jedinim aktom naša zemlja 1999.godine nije ugrozila nijednu članicu NATO već se legitimno borila protiv albanskog terorizma na Kosovu i Metohiji štiteći svoj teritorijalni integritet. Zapadni mediji iskrivljeno su javnosti prikazivale Srbe kao genocidne primitivce radi opravdanja svojih nedela. NATO je počinio monstruozne ratne zločine nad Srbijom.

Od dejstava avio-bombi i raketa poginulo je oko 2500 civila (79 ubijene dece) i oko 500 pripadnika vojske i policije. Ranjeno je preko 12 000 osoba a materijalna šteta procenjena je na blizu 100 milijardi američkih dolara. Za ove sramne zločine niko nikada nije odgovarao!

Rušenje Srbije zapadne sile vršile su i iznutra koristećikolaborante iz redova tadašnje opozicije. Pojedini „srpski“saradnici agresora bestidno sutražili snažnija dejstva!  NATO je bio nemoćan prema srpskim snagama pa hajde po školama! Nakon Kumanovskog mira i donošenja rezolucije 1244 SB UN koja garantuje naš suverenitet na KiM neprijatelj kreće u unutrašnju akciju slamanja legalne vlasti u Beogradu. Zapad započinje sabiranje antisrpskih pokreta u „jedanod17“ uz ogromnu dolarsku pomoć!

Parolama o „diktatorskom“ režimu aktivisti DOS izveli su informativnu hipnozu javnosti i u pogodnom momentu izvršili puč 5.oktobra 2000.godine. Silom se ušlo na državnu TV, trezor, paljena je Skupština a institucije su zakazale! Istog momenta počelo je urušavanje suvereniteta Srbije i krenulo se u pustošenje privrede i komadanje teritorija. Nasamareni građani dugo vremena su čekali na povratak atributa nezavisne države pa su dočekali.

Smatram da je poslednjih godina dosta elemenata pokrenuto na bolje ali vidim da se ponovo aktivira stara/nova ulična struktura preko svojih poslušnika Đilasa i Jeremića. Država koja se nalazi na putu oporavka ipak mora obratiti veću pažnju na već viđeni fenomen Anasović-Tepić-Obradović-Trifunović! Ponovo se putuje „po mišljenje“ na Zapad i masovno dezinformiše javnost starim mantrama o „diktaturi“!

Moram podsetiti građane da su kolovođe „građanskih“  protesta upali na RTS uoči godišnjice pogroma nad Srbima na Kosmetu! Slučajno? Iste osobe koje su izmestile državno pitanje KiM sa UN na Brisel, deportovale srpske heroje u Hag i izvršile „demokratske“ tranzicije  će verovatno „proslaviti“  godišnjicu NATO agresije na specifičan način-možda šibicama u Skupštini? Pitam se ko šalje srpsku decu na srpsku policiju? Sergej se skija po Koloradu dok sankaju naše gimnazijalce! Genijalno loš plan Vukovazaogrnutih u kežual jagnjeće ruho poznate vijetnamke.

Jok u NATO!

Sramna odluka Haškog suda u slučaju Radovana Karadžića, više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pesma o Živku Koraću poslednjem aktivnom vojniku RSK koji je pet godina pružao otpor ustaškim vlastima.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA