Najnovije

UBIĆU TE BUDEŠ LI ME DAO U NOVINE! JE*EM LI TI MAJKU, OLOŠU! Komunalni inspektor otvoreno preti stranki (VIDEO)

Na društvenim mrežama objavljen je skandalozan video snimak. Kako piše u opisu, komunalni inspektor u gradskoj upravi grada Beograda, bio je vinovnik ovog incidenta. 

Komunalni inspektor preti (Foto: Tviter/printskrin)

On je muškarcu (čiji identitet nije poznat), a koji je sve vreme snimao čitav događaj, pretio da će ga ubiti, a zatim ga psovao i opet mu pretio da će ga ubiti "ako ga bude dao u novine". 

- Šta je, ja ću te ubiti budeš li me dao u novine, pazi šta ti kažem. Ubiću te. Mene 7 godina ološ maltretira kojekakva. Je*bem li vam majku, da vam je*em. Ološu. Ko si ti da dolaziš ovde? Ko si ti u upravu da dolaziš da praviš pizdarije? Ko si ti? Je l te poslao Igor Rakić, pi*ka li mu materina? Mamicu vam je*em, manguparijo jedna, pa ćeš da vidiš. Mamicu vam je*em, dolazite kao banda ovde. Da li znaš šta je ustanova, da li si dao lilnu kartu? - vikao je insprektor  iz gradske uprave grada Beograda. 

U jednom trenutku čulo se lupanje na vratima, a zatim muškarac koji snima i koji je napadnut kako govori: "Moraćete da provalite, gospodin neće da otvori". 

Komunalni inspektor je zvao polciju i rekao: "Molim vas neka neko dođe u gradsku upravu, slikaju službeno lice. U dežurnu inspekciju je došlo lice, nije se ni predstavilo, tražilo ime i prezime odavde. Pošaljite patrolu". 

S druge strane vrata čulo se lupanje, dok je čovek koji snima sve vreme govorio: "Otključajte, čoveče, otključajte vrata". 

Na kraju, vrata su obijena, a osobi koja snima rečeno je da će doći policija, na šta je on odgovorio: "Odlično, ja sam i hteo da dođe. Za ovo mora da postoji dokaz".

Pročitajte OVDEko je to uhapšen ispred TV Hepija.

Izvor: espreso. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte incident sa komunalcima u Novom Sadu.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA