Najnovije

SRPSKA DESNICA: Izbaciti NATO iz zgrade Generalštaba u sledeća 72 dana

Srpska desnica nikada se neće pomiriti sa okupacijom dela svoje teritorije i borićemo se svim legalnim političkim sredstvima da sprečimo upliv neprijateljski orijentisanog stranog faktora u naše državne institucije, saopštio je ovaj pokret povodom godišnjoce NATO agresije.

Srpska desnica (Foto: Srpska desnica)

- Počinjena nepravda nad našim narodom ne sme biti prepuštena zaboravu jer niko drugi umesto nas neće se izboriti za ugrožene srpske nacionalne interese. Ubeđeni smo da je pravda spora, ali dostižna i zarad toga ostajemo večito privrženi idealima pravde i slobodarske tradicije onih koji su 24.marta 1999. godine stajali na braniku naše države i našeg naroda – poručuju iz Srpske desnice.

Srpska desnica saopštava da sa pijetetom obeležava 20. godina od početka nelegalne NATO agresije na Srbiju. Podsećaju javnost na stravične učinke ovog kriminalnog akta koji nije odobrio jedini merodavan organ za međunarodnu upotrebu vojne sile, a to je Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija. Oni kažu da je Srbija štitila sopstvenu nezavisnost i teritorijalnu celovitost od albanskih terorističkih grupa na potpuno legitiman i zakonit način!

- Tokom 78. dana užasne kampanje NATO bombardovanja naše zemlje ubijeno je preko 2.500 građana Srbije, a preko 10.000 je povređeno. Junački branioci Srbije iz vojske i policije prineli su na oltar slobode preko 500. života i tako sebe svrstali među savremene Obiliće. Srpska desnica čuva tužnu uspomenu na najnevinije žrtve agresije jer je 79. dece uzrasta od 2. meseca do 15. godina nastradalo krivicom NATO. U nemoći da unište vojne snage pokrenute su akcije napada na porodilišta, stambena naselja, izbegličke kolone, vozove i škole. Srpska desnica apeluje na savest svih onih koji NATO agresiju ne uzimaju za ozbiljno. Opominjemo da je tokom rata napadnuta kineska ambasada, zgrada nacionalne televizije kao i da je masovno korišćeno zabranjeno oružje poput kasetnih bombi i opasne municije sa osiromašenim uranijumom čije posledice će osećati mnoge buduće generacije. Danas postoje čak i domaći plaćenici koji nas obaveštavaju o „lekovitosti“ uranijuma tako da je agresija i dalje u toku što je veoma važno imati na umu i nakon 20. godina – kažu iz Srpske desnice.

Oni podsećaju da za navedene zločine protiv čovečnosti i ostale mnogobrojne ratne zločine niko nikada nije odgovarao.

- Umesto istinskih NATO ratnih kriminalaca, pred „međunarodne sudove pravde“ izvedeni su Srbi iako su se samo branili od nametnutog napada kako im je nalagao Ustav i položena zakletva. Srpska desnica protivi se postojećoj kancelariji NATO-a pri srpskom Generalštabu i pre godinu dana smo, kao prva nacionalna organizacija prvi javno izrazili svoj politički protest sa jasnim zahtevom da se oni izmeste iz jedne od najpoštovanijih institucija našeg naroda. Danas, pozivamo sve rodoljubive i patriotske organizacije da nam se pridruže u zajedničkoj borbi, pozivamo da svi organizuju potpisivanje peticije radi izmeštanja kancelarije NATO iz zgrade Generalštaba u sledeća 72 dana. Time bi se učinio značajan politički i državotvoran korak – kažu u SD.

Srbi uskoro ulaze u 7528. godinu, a više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Branislav Marić o padu zapadnog sveta.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA