Najnovije

SIN SLOBODANA MILOŠEVIĆA SE ZAMONAŠIO U RUSIJI?! Oglasila se i Mira Marković!

Marko Milošević, sin Slobodana Miloševića, verovali ili ne, zamonašio se! Ovako glase informacije koje dolaze iz Rusije, za koje niko ne zna da li su samo plod bujne mašte ili se Slobin Marko zaista okrenuo duhovnom životu.

Slobodan Milošević (Foto: Jutjub)

U krugu bliskom familiji Milošević sve su jače glasine o navodnom odlasku Marka Miloševića u jedan od pravoslavnih ruskih manastira. Slobin sin, nekadašnji vlasnik "Madone", Bambilenda, dečko koji je voleo brzu vožnju i noseći gajbice stekao imperiju, odlučio je da se zamonaši.

- Svi bliski prijatelji čuli su za ovu priču. Jedni tvrde da je stoprocentno tačna, drugi samo da je to još jedan napad na pokojnog Slobodana Miloševića - otkriva izvor blizak Miri Marković.

Prema njegovim rečima, Marko se zamonašio u jednom pravoslavnom manastiru u Rusiji, a sve priče onih koji to raznose potkrepljene su činjenicom da Marka dugo niko nije video ni čuo.

- Niko ne zna gde je i šta radi - kaže izvor.

Supruga nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, Mirjana Mira Marković, na pitanje da li je tačno da se Marko zamonašio, kratko je odgovorila:

- Ne želim o tim glupostima da razgovaram.

Vi procenite šta ovaj odgovor znači i da li je po ovo još jedna od lažnih vesti ili će biti po onoj narodnoj: "Gde ima dima tu i vatre ima".

Pao vojni helikopter-ima mrtvih! Više o tome pročitajte OVDE

Izvor: espreso. rs, Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Slobodan i Marko Milošević, telefonski razgovor.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA