Najnovije

„Balkanska međa“ :Desetine hiljada oduševljenih gledalaca!

Film „Balkanska međa“, za pet dana prikazivanja u domaćim bioskopima, videlo je više od 50.000 gledalaca. Kako vreme prolazi, broj gledalaca munjevito raste, a pozitivne kritike stižu sa svih strana!

Foto-Promo

Ovaj filmski spektakl, inspirisan stvarnim događajem, koji se odigrao 12. juna 1999. godine, prati  dvadesetčetvoročasovnu akciju ruskih vojnika tokom zauzimanja aerodroma Slatina u Prištini.  Istinita priča, motivisala je ruske scenariste da kroz splet ličnih drama glavnih junaka, prenesu priču o istorijskoj prekretnici koju je međunarodna javnost ocenila kao mogući početak novog velikog rata. Iako bazično naslonjen na bolnu ratnu tematiku, film šalje snažnu miroljubivu poruku i pouku o prijateljstvu dva naroda.

Ruski autorski tim predvođen rediteljem Andrejem Volginom i glumcima Gošom Kucenko i Antonom Pampušnim, veći deo fima snimao je u našoj zemlji, zahvaljujući Milošu Bikoviću i Miodragu Radonjiću, koji su i koproducenti filma. Od domaćih glumaca igraju i Milena Radulović, Aleksandar Radojičić, Aleksandar Srećković Kubura, Srđan Žika Todorović, Ivan Mihailović, Branka Pujić ali i Emir Kusturica i Nele Karajlić kao specijalni gosti.

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA