Najnovije

OVO MOGU SAMO BOLESNI USTAŠKI UMOVI! NOVI SKANDAL U SPLITU: Zvezdini vaterpolisti ponovo u Jadranu, spaljen Pupovac! (VIDEO)

Na tradicionalnom karnevalu u Kaštelima blizu Splita glavna je zabava bila da se vaterpoliste "Crvene zvezde" "baca" u more, dok je na kraju spaljena maska Milorada Pupovca.

Scena sa karnevala u Kaštelima nadomak Splita (Foto: Jutjub)

Umesto da se srame zbog neviđenog skandala koji se nedavno dogodio u Splitu, mladići iz Kaštel Sućurca napravili su kroz maske rekonstrukciju celog slučaja koji je zaprepastio sportsku javnost regiona i Evrope. 

Verno su kroz maske preneli atmosferu koja je vladala na splitskoj Rivi koja je ne samo strašna sramota za ovaj grad, već i za celu Hrvatsku, a onda su, na zadovoljstvo svih koji su posmatrali ovaj događaj, jednog mladića koji je “glumio” vaterpolistu “Crvene zvezde” bacili u more. Na kraju mu je ruku pružila jedna devojka, koja je i u nesportskom Splitu bila svetli primer. Da bi zabava bila kompletna na kraju je zapaljena velika lutka sa likom lidera Srba u Hrvatskoj, a maškare su uzvikivale da se “Pupovac pretvorio u pepeo”. 

Pogledajte OVDE listu najmoćnijih zemalja sveta. Srbija je na dobrom mestu.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Jezivi napad na Zvezdinog igrača je izgledao ovako

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA