Najnovije

PREDVIĐANJA BABA VANGE ZA 2019: Doći će do ekonomskog kolapsa, a jednog moćnog predsednika pokušaće da ubiju ljudi iz njegovog okruženja!

Slepa proročica, koje je predvidela Bregzit, napad na Kule bliznakinje i stvaranje Islamske države, predvidela je i par događaja koji bi trebalo da se odigraju 2019. godine.

Baba Vanga (Foto: Jutjub)

Baba Vanga naziva se još i "Nostradamusom Balkana" zbog svojih predviđanja, koji izgleda da odjekuju sa jezivom pravilnošću, piše britanski "Miror".

Teorije zavere već dugo duboko poštuju njena proročanstva o globalnim dešavanjima i prirodnim katastrofama – uprkos činjenici da je mrtva više od dve decenije.

Šta je predvidela za 2019?

Izgleda da je predvidela i neke krucijalne okolnosti za narednih dvanaest meseci, uključujući ekonomski kolaps u Evropi i pokušaj atentata na Vladimira Putina.

Ona je verovala da će pretnja Putinu doći iz njegovog sopstvenog bezbednosnog tima – ali nije precizirala da li će ruski predsednik umreti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paranormal | Odd | Creepy (@secretsbay) on

Prorekla je da će ogromni cunami, sličan onome iz 2004. godine, pogoditi Aziju, dok će meteor pasti u Rusiju.

Ne samo to. Ona je videla da će Donald Tramp oboleti od misteriozne bolesti, od koje će ogluveti. Patiće i od moždanih poremećaja.

Ko je baba Vanga?

Rođena kao Vangelija Gušterova, baba Vanga preminula je 1996. godine i već je izgradila reputaciju u rodnoj Bugarskoj kao proročica.

Umrla je u osamdeset petoj godini života.

Proročica je bila delimično slepa i legenda kaže da je misteriozno izgubila vid, pošto je u detinjstvu preživela tornado.

Prorekla je stotine događaja tokom pedesetogodišnje karijere, od kojih većina nije zapisana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liana Mukhamedkarimova🌙 (@lianka_022) on

Postala je svetski poznata pošto je predvidela potonuće Kurska 2000. godine.

Milioni njenih poštovalaca veruju da je imala paranormalne sposobnosti, kao što su telepatija i komunikacija sa vanzemaljcima.

Godine 1989. je videla da će Ameriku zadesiti teroristički napad "dve čelične ptice".

- Horor, horor! Američka braća će pasti, pošto ih napadnu "čelične ptice". Vukovi će zavijati u zbunju i proliće se nevina krv – rekla je ona.

Baba Vanga je predvidela i invaziju islamskih ekstremista u Evropu 2016. godine, sukob koji je predvidela da će početi sa arapskim prolećem 2010.

Ona je predvidela i da će Vladimir Putin i Rusija vladati svetom.

- Svi će pasti, kao led kada se topi, samo će jedan ostati nedodirljiv – Vladimirova slava, slava Rusije – rekla je 1979. godine, prilikom susreta sa piscem Valentinom Sidorovim.

- Previše je žrtva prineseno. Niko ne može da zaustavi Rusiju. Ona će biti gospodar sveta – dodala je ona.

Stručnjaci su izračunali da se 68 odsto njenih proročanstava ispunilo – definitivno manje od 85 odsto, kao što tvrde njeni obožavaoci.

Tri snimka navodno ukazuju na ponovni dolazak mitskih bića. Pročitajte OVDE sve o tome.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA