Najnovije

Od avanture do horora: Filmovi koje treba da pogledate u martu (VIDEO)

Za svakoga po nešto, ali za većinu će sve biti dobar izbor

Foto-Jutjub

Kako da dresirate svoga zmaja 3
U bioskopima od 7. marta 2019.
Iz studija DreamWorks Animation stiže nam epska animirana avantura o odrastanju i pronalaženju hrabrosti da se suočimo sa nepoznatim i o tome kako ne treba odustati. Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena! 
Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračnijom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.


Kapetan Marvel
U bioskopima od 7. marta 2019. 
Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda u istoriji Marvelovog stripskog univerzuma, koja prati Kerol Denvers kako postaje jedna od najznačajnijih junakinja u univerzumu. Dok galaktički rat koji vode dve vanzemaljske rase utiče i na Zemlju, Denvers će se naći, zajedno sa malom grupom saveznika u centru vrtloga.  


Mi
U bioskopima od 21. marta 2019.
Nakon što je svojim debitantskim filmom ”Beži!“ poslao impuls koji je uzdrmao savremenu kulturu i postavio standarde za provokativne i društveno angažovane horor filmove, dobitnik Oskara i vizionar, DŽordan Pil, vraća se sa novim, košmarnim filmom, koji je napisao, režirao i producirao. Film "MI" je smešten u sadašnjost, na legendarnu obalu Severne Kalifornije.  Glavnu ulogu tumači oskarovka Lupita NJongo, kao žena koja se vraća na mesto kraj obale mora gde je odrastala, sada sa mužem (Vinston Djuk iz Crnog pantera) i dvoje dece, kako bi proveli idiličan odmor kraj mora. Progonjena neobjašnjivom i nerazjašnjenom traumom iz prošlosti i nizom jezivih slučajnosti, Adelaida oseća da joj paranoja dostiže vrhunac i da se nešto jako loše prikrada njenoj porodici. Nakon iscrpljujućeg dana na plaži, porodica se vraća u svoju vikendicu. Kada se tama spustila, Vilsonovi su primetili siluete četiri osobe koje stoje pred njihovom kućom, držeći se za ruke. "MI" je priča o brižnoj porodici koja se bori protiv zastrašujućeg i surovog protivnika: iskrivljene verzije sebe samih.


Mia i beli lav
U bioskopima od 21. marta 2019. 
Emotivna i topla priča o prijateljstvu i ljubavi između mlade devojke i belog lava, snimana preko tri godine i njenog neverovatnog putovanja kroz afričke savane kako bi svom najboljem prijatelju našla novi dom.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA