Najnovije

"Ponovo zajedno": NJegove knjige prodate su u 35 miliona primeraka

„Ponovo zajedno“ Marka Levija, autora najčitanijih savremenih francuskih romana na svetu, nastavak je bestselera „A ako je to ipak istina“, koji mu je doneo veliki uspeh i nagradu „Goja“ – Spilberg je po njemu snimio film „Just Like Heaven“. „Ponovo zajedno“ je uzbudljiva avantura i zapanjujuća priča koja nas izaziva da promislimo o suštini romantičnog odnosa i našoj beskrajnoj želji da verujemo.

Foto-Laguna

Četiri godine nakon prvog susreta, nezaboravni junaci romana „A ako je to ipak istina“ Artur i Loren ponovo su zajedno, i to sasvim slučajno. Artur se vratio iz Pariza u San Francisko: svom prijatelju, poslu i voljenom gradu. Jedino mu Loren nedostaje: žena zbog koje je sve žrtvovao da bi je spasao, a zatim ponovo izgubio. Pomirio se s tim da je više nikad neće videti. Ali, sudbina se opet umešala i sada Loren treba da spase Artura… ako uspe da ga pronađe na vreme. Kad im život pruži drugu priliku, hoće li oni rizikovati i zgrabiti je?


Mark Levi je više od uspešnog pisca – on je društveni fenomen. Brojke govore same za sebe: prodato je 35 miliona primeraka njegovih knjiga, koje su prevedene na 49 jezika. Po njegovim romanima snimljeni su filmovi i TV serije.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA