Najnovije

MILENA IVANOVIĆ OTKRIVA: Evo u kakvom su odnosu bili Oliver i nestali V.I. za kojeg se sumnja da je ubijen

Milena Ivanović, udovica Olivera Ivanovića izjavila je da njen suprug i nestali I.V., za kojeg se sumnja da je ubijen, nisu bili ni u kakvom bliskom srodstvu. Ona je rekla i da je ova informacija plasirana zlonamerno.

Milena Ivanović (Foto: Jutjub)

- Oliver i Vladimir nisu bili bliski rođaci. Kod nas je običaj da se ljudi koji se isto prezivaju oslovljavaju sa “rođo”, ali ja za svojih 12 godina života sa Oliverom nisam imala nikakav bliži kontakt sa njim, niti je imao moj suprug. Vladimir je bio angažovan u stranci, kao što je bilo na stotine drugih ljudi. 

- Plašim se da je ova vest puštena zlonamerno, ali očekujem da će nadležne institucije reagovati i ispitati slučaj - rekla je Milena Ivanović. 

Prištinski mediji objavili su ranje danas da je taksista iz severne Mitrovice nestao pre tri dana i sumnja se da je ubijen u srodstvu sa Oliverom Ivanovićem, političarem i bivsim predsednikom GI SDP likvidiranim pre više od godinu dana ispred sedišta stranke. 
Automobil taksiste Vladimira Ivanovića, kako su preneli mediji, pronađen je u selu Matica u opštinu Zvečan. Na mestu zločina nađen je automobil marke "folksvagen" i nekoliko čaura. Na mestu ima i krvi za koju se sumnja da je Ivanovićeva. Policija istražuje mogućnost da je Ivanović tu i ubijen, a telo odneto sa mesta zločina.

Britanci otkrivaju: Tači mnogo para dao na lobiranje. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Đurić odgovara na pitanje o slučaju Radoičića

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA