Najnovije

IVANA BORIĆ: Napadima na naš identitet, tradiciju i moral se mora stati na kraj!

Kao žena i ponosita Srpkinja koja je rođena u najlepšem gradu na svetu teško sam uvređena skandaloznim ponašanjem tzv. feministkinja koje su juče oskrnavile spomenike patrijarhu Pavlu i najpoznatijim svetskim srpskim umovima u Beogradu.

Ivana Borić (Foto: Srpska desnica)

Ivana Borić, šef kabineta predsednika Srpske desnice

Oprezno biram reči kojima bih iskazala svoje nezadovoljstvo zbog teške povrede svojih ljudskih, verskih i građanskih prava. Da li većinu patrijahalno opredeljene ženske i muške populacije u Srbiji štiti neki zakon od skarednih pokreta koji se zalažu za već dobijena prava? Da li ćemo morati u momentima poput jučerašnjeg sami uzimati pravdu u svoje ruke? Sama pomisao da nekoga moram da tretiram van postojećeg zakonskog sistema me užasava, ali plaćeničkim antisrpskim organizacije očigledno niko od nadležnih organa ne staje na put. Strahovita tiranija bučne manjine nad tihom većinom postaje sve nepodnošljivija. Bezobzirno skrnaviti lik velikog srpskog patrijarha Pavla ili delo slavnog Nikole Tesle u centru srpske prestonice predstavlja najniži nivo nemoralnog ponašanja. Začuđujuća je i nedavna sramna odluka direktora škole „Nikola Tesla“ u Rakovici, izvesnog Stanislava Stevuljevića koji je naredio đacima da skinu majice sa sloganima „Nema predaje, Kosovo je Srbija“ i sa likom heroja Gavrila Principa. Čak i u ovom slučaju vlasti neopravdano ćute umesto da „gospodinu“ doživotno zabrane rad u prosveti na teritoriji suverene Srbije čiji je Kosovo i Metohija sastavni deo. U ime Srpske desnice pozivam direktora škole da nakon ovog sramnog čina da ostavku na svoju funkciju. Kao moralni čin.

Pitam kuda idemo kao narod i društvo ukoliko nastavimo ćutke da prelazimo preko drskih i bezočnih napada na sopstveni identitet, državnu tradiciju i nacionalni javni moral? Lično osećam obavezu kao građanka ove zemlje čiji su preci prolivali krv za slobodu Srbije i Beograda da se javno obratim javnosti ovim protestnim saopštenjem. Apelujem na sve državne institucije da rade posao za koji su plaćeni od većine javno poniženih građana Srbije, pozivam sve časne ljude i nacionalne organizacije da konačno stanu za vrat stranim plaćenicima u zemlji koji svojim delovanjem pokazuju da im ništa nije sveto. Plašim se da nesavesno zatvaranje očiju i neaktivnost javnosti pred neprijateljskim NVO može biti kazna u budućnosti za sve koji sada ćute. Kada ljubičaste latinične odore na spomenicima budu zamenili okovima i stvarnim terorom nad ljudima, lažni „performans“ će ubrzo postati stvarni horor. Krivice tada neće biti na dželatima koji nas već danas upozoravaju na svoje destruktivne namere. Odgovornost je isključivo na svima nama, većinskoj Srbiji!

O bizarnom napadu advokatice na klijenta u Subotici čitajte OVDE.

Izvor: Nacionalist

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Amerika vodi specijalni rat protiv Srba.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA