Najnovije

Zločinstva opozicione klike

Odsustvo svakog ljudskog i političkog moralnog dostojanstva lidera prozapadnog opozicionog bloka pogađa većinu patriotski opredeljenih građana našezemlje. NJihovo neuspešno delovanje nema ništa sa duhom demokratskih vrednosti za koje se navodno zalažu. Malobrojni subotarski šetači su klasični eksponenti inostranih vlada koje imaju neskriveni antisrpski karakter!

Miša Vacić (Foto: Srpska desnica)

Piše: Miša Vacić, Srpska desnica

Moje sećanje kao nacionalnog aktiviste nije kratko i moram se osvrnuti na nekadašnju tiransku vladavinu prefarbanogvođstvaaktuelnih uličnih protesta. Oktobarski puč žutih plaćenika 2000.godine izveden je uz snažnu podršku otvorenih neprijatelja naše zemlje koji su tada perfidnim lažima uspeli da  prevare srpski narod bajkama o „rajskom“ životu u „demokratskoj“ Srbiji! Bio je to samo početak paklene realnosti u koju su doveli društvo u celini.

Vlast poznatija u narodu kao „žuti kartel“ na početku svoje vladavine uništila je najpre moćne potencijale naše oružane sile koja se uspešno odbranila od strahovite NATO agresije. Istopljen je respektabilni arsenal oklopnih vozila, tenkova, stotine hiljada komada pešadijskog naoružanja, artiljerijskih oruđa i PVO sistema. Diktat stranih sila da se vojno oslabi Srbija izvršen je bespogovorno! Novoizabrane pučističke vlasti oslobodile su 2 500 zarobljenih šiptarskih terorista u zamenu za ništa čime su direktno ugrozili živote tada još živih kidnapovanih Srba na KiM i u Albaniji.

Granični sporovi sa Hrvatskom oko dunavskih ada kod Apatina i na Prevlaci u Crnoj Gori doneli su benefite samo hrvatskoj strani! Nebrojeno puta sam upozoravao javnost o šteti koju je žuti kartel od 2000-2012.godine načinio Srbiji! Ponoviću hiljadu puta njihovu odgovornost za uspostavljanje granice sa tzv. Kosovom, zabespravno prebacivanje problema Kosmeta iz okvira UN u Brisel i olako razdvajanje Srbije i Crne Gore!

Sramno su hapšeni najviši srpski funkcioneri i slati u haški kazamat, ukinuta obaveza služenja vojnog roka, u medijskom mraku vršen je progon svih političkih protivnika a na nelegalno otcepljenje Kosova i Metohije i martovski pogrom nad Srbima prešlo se ćuteći ili veoma tiho!

Kriminalne privatizacije državnih preduzeća ostavile su stotine hiljada radnika na ulicama kao „tehnološke viškove“ a najplodnije poljoprivredno zemljište bukvalno je poklanjano „prijateljskim“ hrvatskim tajkunima!

Zločinstva žutog kartela prema našem narodu svi dobro pamtimo! Tragikomične šetnje predvođene opozicionim liderima ogrezlim u korupciju i sivu ekonomiju nepovratno jenjavaju a demagozi iz bivše vlasti sigurno putuju ispod izbornog cenzusa. Država se konačno počela vraćati u život i ne odgovara represijom prema malobrojnim zavedenim građanima! Provokativne instrukcije date  plaćeničkom opozicionom „Savezu“služe da prikažu navodnu brutalnost režima u cilju njegove javne kompromitacije.

Naša zemlja pamti gorke lekcije iz prošlosti i mudro dopušta osvedočenim domaćim srbomrscima i srebroljupcima da sasvim potonu u živo blato sopstvene izdajničke politike! Uveren sam da Srbija nikada više neće dozvoliti povratak novih, zlonamernih„DOSaveza“ na kormilo srpskog državnog broda!

Situacija u Venecueli se komplikuje, više saznajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kako Amerika vodi specijalni rat protiv Srbije.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA