Najnovije

PORUKA ONIMA KOJI DELE KOSMET: Nema drugog odgovora do ...

Nema druge odluke koju možete i morate doneti, nesoji, bez one koju vam Ustav, Božiji i ljudski zakoni nalažu- proglasiti privremenu okupaciju dela teritorije Srbije i tako sačuvati Kosovo i Metohiju doveka!

Protest za Kosmet (Foto: Pravda)

Piše: Mihailo Medenica

Ako šta drugo učinite proklećete Srbiju zanavek!

Ako šta drugo učinite biće jasnije od ovoga jutra da je sve što Haradinaj i Tači čine samo ono što ih zamolite da učine kako bi veleizdaju pravdali “bezizlajem” u kojem smo se našli!

Našli smo se tamo gde ste nad doveli oprostivši reke nevine krvi zverima!

Tu smo gde jesmo jer ste s đavolima seli za sofru da pregovarate o Božijem!

Tu smo, no to nije bezizlaz kako otužno velite, jer pred bezizlazom ćemo stati onog prokletog trena kad “razgraničite” dete s majkom, majku s grobom sina, Srbiju s kostima i kolevkama, kad komesarski razrežete da utihnu liturgije i opela!

Sve što jesmo- jesmo na Kosovu i Metohiji i danas učinite da nas ne nestane, jer Srbija bez zavetne svetinje ne može ništa drugo do zauvek lutati po prokletstvu, ko umirući kojeg smrt muči životom u bolu i jauku!

Danas se uspite do dečanskih visina, progledajte očima Simonide, pustite da vam pećka i prizrenska Bistrica, Drim, Lab, Sitnica, Ibar…poteku venama, da se razgoropade, da ustrčite Prokletijama, Šarom, Paštrikom, Koritnikom, Bajgorom, pričestite se u Samodreži…
Danas budite ljudi a ne bedne politikantske šićardžije i nakupci Srbije!

LJudi! Ništa manje i ništa više od toga jer ništa se više i ne može biti, pa stresite koprenu veleizdaje i ne ostavljajte potomstvu da po svojemu tumaraju ko tuđini stsavajući u bruku predaka i bezličje potomaka!

Sve što jesmo- jesmo na Kosovu i Metohiji, i to nije mit!

Mit je da se možeš razgraničiti sa sobom samim i živeti s tom ponornicom u grudima namesto duše!

Proglasite privremenu okupaciju Kosova i Metohije kako ne bismo doveka ostali okupirani vrzinom u kojoj se može trajati, ali ne i postojati!

Nije to nikakav zamrznuti konflikt, jer tamo gde nemanjićka kadnila i voštanice ništa ne mrzne i nikada Srbin ne može biti u konfliktu sa pragom i ognjištem!

Sve drugo će biti samo još jedan dokaz da od zveri tražite da kidišu kako biste imali bedne izgovore za kukavičje uzmake!

Sve drugo je vaš mahniti ples s đavolom po kolevkama i grobovima, i to vam, budite ubeđeni, Srbija neće prećutati, zaboraviti, il oprostiti!

Uspavali je jeste, ali umrla nije pa da se ne uspravi i nadvije ko crni oblak nad vama dok je besno kidate na komade!

Ko rastavi majku od deteta neka zna da brzaci njihovih suza nemaju obala…

Kako britanski diplomata cepa Kosmet, pogledajte OVDE.

Izvor: Dva u jedan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Petrušić: Podela vodi u rat

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA