Najnovije

GEOPOLITIKA: Srbi se mogu odbraniti od američkog mrežnog napada (VIDEO)

Američki mrežni rat protiv Srbije bio je jedna od tema kojim se bavi najnovije epizoda emisije "Geopolitika" autora Milorada Vukašinovića.

Emisija "Geopolitika" (Foto: Jutjub)

Vukašinović je sa svojim gostom Vladanom Glišićem iz Srpskog patriotskog saveza govorio o posledicama mrežnog rata protiv Srbije, ali i mogućnosti srpskog naroda da se odrbani pa i izvede kontranapad u tom neoružanom sukobu.

Tema mrežnog rata otvorena je u srpskoj javnosti zahvaljujući knjigom “Mrežni ratovi” Aleksandra Dugina i Leonida Savina, kao i knjigom “Mrežni rat protiv Srba” autora Slobodana Stojčevića. Knjige možete naručiti na linku OVDE.

Glišić je izneo ocenu da ne treba biti previše pesimističan oko iskoda mrežnog rata protiv Srbije tvrdeći da naš narod je kroz istoriju umeo da stvara i sopstvene mreže i da se mrežnim metodama bori protiv neprijatelja. 

On smatra da se od mrežnog rata treba braniti čuvanjem i jačanjem sistema vrednosti i savezom sa bliskim zemljama. Glišić objašnjava da saveznike za odbranu od mrežnog rata treba tražiti u Rusiji i Kini. 

Glišić je rekao da Srbi nisu izuzetak i da se mrežni rat vodi i protiv drugih naroda, pa da ga američka duboka država u SAD vodi čak i protiv Donalda Trampa.

U nastavku emisije oni se bave političkom situaciji u Srbiji, protestima koji traju u velikom broju gradova u Srbiji, delovanju Srpskog patriotskog saveza u drugim aktuelnim temama.

Intervju sa autorom knjige “Mrežni rat protiv Srba” Slobodanom Stojičevićem možete videti OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA