Najnovije

HRT NE PRESTAJE DA NIŽE SKANDALE: Emitovali izjave branitelja ispred natpisa "Ubi Srbina"! (FOTO)

HRT je u u petak u Regionalnom Dnevniku emitovao prilog u kojem su branitelji davali izjave dok je u pozadini stajao natpis "Ubi Srbina".

Ustaše (Foto: Jutjub)

Portal Index. hr tim povodom prenosi da, ako ništa drugo, ovaj najnoviji primer dokazuje da HRT ostaje dosledan u skandalima i da baš nikome odgovornom za tu emisiju i informativni program HTV-a ništa nije bilo sporno.

To je trebalo da bude lepa priča o pozitivnoj akciji i o Korčulanima koji su povodom Dana branitelja došli u Vukovar kako bi pomogli socijalno ugroženim porodicama veterana, ali HRT je i tu uspeo da ugura govor mržnje i parolu o ubijanju Srba, navodi portal.

I tokom izjave jednog meštanina Vela Luke, i tokom izjave Tomislava Josića, javnosti poznatog kao kolovođe protesta u Vukovaru na kojima su se razbijale ćirilične ploče, u pozadini je stajao grafit "Ubi Srbina". 

HRT ili nije briga šta puštaju u etar, ili im poruka o ubijanju Srba ne smeta, navodi Indeks.

Index navodi da to, očito, nije primetio, ili mu nije smetalo, ni HRT-ov snimatelj na terenu koji je čak tokom Josićeve izjave malo pomerio kameru tako da se još bolje vidi ceo natpis, a nije, primećuje portal, smetalo ni bilo kojem uredniku na HRT-u. 

Mogli su, ako već snimatelj nije mogao da napravi kadar bez pozadine na kojoj je ispisan govor mržnje, barem da zamagle taj deo, konstatuje portal i dodaje da "ili ih nije briga šta puštaju u etar, ili im poruka o ubijanju Srba na televiziji koju smo prisiljeni plaćati ne smeta". 

Pročitajte OVDE ko otkriva da je Sloba prevaren potpisvanjem Kumanovskog sporazuma.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Klauški: Branitelji imaju rat za Tompsona, a protiv drugih pevača.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA