Najnovije

HTEO JE VELIKU KI*U! TO GA JE KOŠTALO ŽIVOTA! Bizarna smrt najbogatijeg trgovca dijamantima! (VIDEO)

Najbogatiji trgovac dijamantima Ehud Arije Lanijado (65) iz Belgije preminuo je od srčanog udara tokom operacije povećanja polnog organa za tri centimetra u elitnoj pariskoj bolnici na Jelisejskim poljima.

Milijarder i trgovac dijamantima Ehud Arije Lanijado (Foto: Jutjub)

Belgijski milijarder izraelskog porekla Ehud Arije Lanijado (65), jedan od najbogatijih trgovaca dijamantima, umro je tokom operacije povećanja penisa u Parizu. Lanijado je, kako se nezvanično saznaje, hteo da poveća polni organ za samo tri centimetra, ali je na operacionom stolu doživeo srčani udar. 

Smetalo mu i što je nizak 

Bizarna tragedija dogodila se u subotu u jednoj poznatoj privatnoj klinici na Jelisejskim poljima. Belgijski mediji navode da je Lanijado bio dobro pre zahvata, ali da mu je naglo pozlilo usred operacije. 

- Kad su hirurzi ubrizgali Lanijadu neimenovanu supstancu u penis kako bi mu povećali polni organ, srce je iznenada prestalo da mu kuca. Doživeo je toliko jak infarkt da mu nije bilo spasa. Lekari su pokušali da mu povrate srčani ritam, ali im to nije uspelo - objavili su mediji. 

Vest o bogataševoj smrti potvrdili su i zaposleni u njegovoj kompaniji "Omega dajmonds", jednoj od najuglednijih svetskih firmi za trgovinu dijamantima i procenu vrednosti tog dragog kamenja. 

- Zbogom vizionarskom preduzetniku. S velikom tugom potvrđujemo da je preminuo naš osnivač i predivan prijatelj Ehud Arije Lanijado. Mnogo će nam nedostajati - naveli su zaposleni. 

Prodao dijamante za vereničko prstenje Melanije Tramp i DŽenifer Aniston 

Ehud Arije Lanijado sarađivao je preko svoje firme "Omega dajmonds" sa brojnim poznatim ličnostima širom sveta. On je na svom Instagram nalogu komentarisao verenički dijamantski prsten holivudske glumice DŽenifer Aniston, vredan pola miliona dolara, zbog čega su mnogi posumnjali da je prsten kupljen od njega. Mediji spekulišu i da je sarađivao sa prvom damom SAD Melanijom Tramp, jer je takođe pisao o njenom dijamantskom prstenu vrednom 2,5 miliona dolara. 

Oni su dodali da je Ehud imao neverovatno uzbudljiv život i da će, na njegovu želju, biti sahranjen u svom rodnom Izraelu. 

Jedan od bogataševih prijatelja, koji nije želeo da otkrije svoje ime, kazao je da je Lanijado odlučio da u 65. godini poveća svoj penis zato što je oduvek bio opsednut svojim fizičkim izgledom. 

- Mnogo mu je bilo važno kako izgleda. Bilo mu je stalo kako ga drugi ljudi doživljavaju i stalno je osluškivao šta pričaju o njemu. Zvali smo ga Argentinac jer je ličio na plesača tanga. Bio je nizak i to mu je smetalo. Nije razmišljao o svojoj visini samo kad bi pitao računovođu da mu pročita saldo na bankovnom računu. To je radio nekoliko puta na dan - ispričao je taj prijatelj. 

On je dodao da je milijarder počeo da radi sa dijamantima u svojim ranim dvadesetim godinama u Africi. 

- Ehuda škola nikad nije interesovala. Nije završio fakultet, već se zaposlio kao fizioterapeut u hotelu "Hilton" u Tel Avivu. Tamo se povezao sa trgovcima dragog kamenja i počeo da radi za njih širom Afrike. Ispostavilo se da je veoma talentovan za to. Na kraju je završio u Antverpenu, gde je osnovao svoju firmu. Postao je jedan od svetski najpriznatijih eksperata za procenu nebrušenih dijamanata - rekao je Lanijadov poznanik.

Bio pod istragom zbog utaje poreza

Ehud Arije Lanijado i njegov poslovni partner Silven Goldberg bili su 2013. pod istragom belgijskih vlasti zbog utaje poreza prilikom uvoza dragog kamenja iz Angole i Konga. Da bi izbegli suđenje, nagodili su se sa tužilaštvom i platili 160 miliona evra. Međutim, belgijska carinska služba posumnjala je da su lagali, pa je proces protiv njih kasnije nastavljen. Tužilaštvo je od dvojca tražilo 4,6 milijardi evra neplaćenog poreza, kao i dve milijarde evra kazne. Lanijado je trebalo da se pojavi na sudu 14. marta, ali je preminuo pre toga.

Voleo manekenke i glumice

Iako nikad nije javno objavio koliku ima imovinu, Lanijado je živeo veoma luksuzno.Bio je vlasnik najskupljeg penthausa u Monaku vrednog najmanje 35 miliona evra, kao i vile na Bel Eru, otmenom kraju Los Anđelesa u SAD. Tamo je voleo da uživa u društvu manekenki i glumica, kao i da ispija skupa vina. Leta je provodio po jahtama na Sredozemnom moru, a bio je i neizostavan gost brojnih mondenskih okupljanja širom sveta.  Ehud Arije Lanijado proslavio se širom sveta 2015, kad je prodao najskuplji dijamant na svetu "Žozefinin plavi mesec" za 48,4 miliona dolara. Dijamant je kupio biznismen iz Hongkonga i osuđivani kriminalac DŽozef Lau Luen Hung. 

DŽihadisti ID ubili 6 vojnika SAA. Pogledajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Umro u 65. godini

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA