Najnovije

HOROR! U OKU DEVOJKE ŽIVELE 4 PČELE: Hranile se devojčinim suzama, dok ih lekar nije jednu po jednu izvukao napolje! (VIDEO)

Lekar na Tajvanu pronašao četiri žive pčele u oku devojke.

Japanka sa pčelama u oku (Foto: Jutjub)

Devojka (28) He je vadila korov kad su joj insekti uleteli u oči i tamo ostali da žive. Oftalmolog Hong Či Ting bio je šokiran kada je izvukao 4 milimetra dugačke insekte iz njenih očiju.

Devojka je otpuštena iz bolnice i očekuje se da će se potpuno oporaviti. Pčelice privučene ljudskim znojem ponekad sleću na ljude kako bi se njime poslužili. No, kako je pokazala neke studije ovi insekti piju i naše suze jer one sadrže visok procenat belančevina.

Devojci su dok je vadila korov sa grobova svojih rođaka insekti uleteli u levo oko. S obzirom na to da se to dogodilo kada je zaduvao vetar, ona je mislila da joj je u oko uletela zemlja. Međutim, nekoliko sati kasnije, oči su joj još uvek bile otečene i bolne, zbog čega je otišla da zatraži lekarsku pomoć.

"Nije mogla potpuno da zatvoriti oči. Pregledao sam ih mikroskopom i ugledao u njima nešto crno što je izgledalo kao noga insekta", rekao je Hong.

"Uhvatio sam nogu i vrlo polako izvadio jednog insekta, a onda sam video još jednu nogu pa drugu pa treću. Sve pčelice su bile žive“, dodao je on.

Pročitajte OVDEzašto su selfiji bolest.

Izvor: Kurir/Gardijan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA