Najnovije

DODIK: Nema žičane ograde na granici sa Srbijom!

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da od postavljanja žičane ograde na granici sa Srbijom nema ništa.

Milorad Dodik (Foto: Jutjub)

On je tako odgovorio da ideju predsedavajućeg Saveta ministara BiH u tehničkom mandatu Denisa Zvizdića da se, zbog migranata, postavi žičana ograda na granici sa Srbijom.

Nakon što je Zvizdić to izjavio zbog procena da stiže dosad najveći migrantski talas, Dodik je poručio i da je protiv slanja Oružanih snaga BiH na dodatno obezbeđivanje granice, što je i zatraženo. 

Kada je reč o Republici Srpskoj za bezbednost će se, kaže Dodik, pobrinuti rezervni sastav policije koji će ubrzo dobiti MUP Republike Srpske, prenosi RTRS.

- Na delove gde je Republika Srpska odgovorna na dispozicijama koje to predviđaju zakon i propis, mi ćemo kontrolisati situaciju, mi nismo opredeljeni da u Srpskoj pravimo kampove ni bilo šta drugo, razumemo da su ti migranti u tranzitu i da idu na najbliže destinacije, u ovom slučaju Bihać, da mogu da pređu u EU - kaže Dodik.

Zvizdić je nedavno rekao da ako granice Evrope nastave da se hermetički zatvaraju za prolaz migranata, i BiH će ići ka hermetičkom zatvaranju svoje granice prema istočnim susedima.

Tvrdnje da je u Srebrenici počinjen najveći genocid poslije Drugog svetskog rata sramotne su zato što se to tamo nije dogodilo, a pravi genocid u kojem je ubijeno oko 2.000, a proterano 250.000 ljudi počinjen je u Republici Srpskoj Krajini, izjavio je američki pisac i publicista DŽared Izrael. Pročitajte OVDE sve detalje.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dodik je problem Bosancima jer je predstavnik svega sto su uništavali.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA