Najnovije

VRTOGLAVE BROJKE! "BUDUĆNOST SRBIJE" OJADILA SRBIJU: Pogledajte koliko je koštao samo dolazak SNS-ovaca iz Kragujevca (VIDEO)

Na miting "Budućnost Srbije" iz Kragujevca je, prema nešto slobodnijoj novinarskoj proceni, danas oko podneva krenulo oko četrdeset autobusa. Navodno bilo je predviđeno da ih bude 50, ali su novinari i znatiželjnici na nekoliko punktova u gradu uspeli da ih izbroje između trideset i četrdeset, od čega je nekoliko, obezbedila Jedinstvena Srbija Dragana Markovića Palme.

Autobusi spremni za miting (Foto: Jutjub)

Od lokalnih funkcionera koji su pošli na miting podrške Aleksandru Vučiću medijima se obratila jedino načelnica Šumadijskog okruga Biljana Ilić Stošićac koja je rekla da je “atmosfera sjajna”, te da će ih u Beogradu “biti million”.

Ispred tržnog centra “Rida”, gde su, uoči polaska za Beograd, bila parkirana četiri autobusa i jedan minibus, od lokalnog funkcionera viđeni su predsednik Skupštine grada Kragujevca Miroslav Petrašinovoić i nekoliko direktora javnog komunalnog preduzeća “Šumadija”. Na beogradski skup krenulo je i više zaposlenih u Radio televiziji Kragujevac, čiji snimatelji, primećeno je, nisu poneli kamere.

- Nemoj da nas snimaš, upozorila je, ispred jednog od autobusa koji je kretao za Beograd, grupa zaposlenih u gradskoj upravi reporterku portala “Glas Šumadije”, koji je na svom Fejsbuk profilu direktno prenosila okupljanje i polazak Vučićevih fanova na miting u glavnom gradu.

Lokalni prevoznici tvrde da iznajmivanje autobusa za prevoz do Beograda koštalo 50.000 dinara, te nije teško izračunati da odlazak Kragujevčana koji podržavaju Vučića na njegov miting košta oko dva miliona dinara.

Žestok okršaj Mandića i Trifunovića. Pogledajte OVDE.

Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Simpatizeri i članovi SNS-a iz Vranja

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA