Najnovije

VIDOJEVIĆ OTKRIVA. Strašna tajna farmaceutske mafije u vezi vakcinacije dece – ovo je tajna koju kriju (VIDEO)

- Pre 10 godina vodio sam kampanju protiv svinjskog gripa zato što je Novartis počeo da podmićuje tadašnje ljude koji su radili u našem zdravstvu da naručimo 2,5 miliona vakcina. Ova država je to tada uradila uz provizije koje je Novartis davao pa se to kasnije otkrilo i zapadna štampa je o tome pisala - kaže publicista Milan Vidojević.

Milan Vidojević (Foto: Jutjub)

- Potrošeno je samo 100.000 vakcina u Srbiji a bačeno je više od 2 miliona vakcina. Vi se vakcinišete protiv izmišljenog svinjskog gripa ali vas ta vakcina ne čuva od ptičjeg gripa. Šta je onda svrha vakcine – pita se Vidojević.

Vidojević objašnjava da smo raspadom države Srbija i Crna gora, izgubili Galeniku koja više nije proizvodila penicilin kao strateški lek, a da su naši medicinski instituti su potpuno srezani.

- Ideja je da Srbija kupuje vakcine od stranaca. Sada su petovalentne vakcine (u jednoj dozi 5 vakcina) a uskoro će biti desetovalentne. Ko kontroliše sadržaj vakcina? Nije poenta da li se treba vakciniše nego ko kontroliše, koji instituti kontrolišu vakcinu pre kupovine. Ko otkriva u vakcinama štetne elemente, naprimer živu? Torlak ne kontroliše ništa – kaže on.

Ukrajinski snajperisti seju smrt u Donjecku, više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA