Najnovije

MAMA, POBOGU, KAKO SI MOGLA?! Bludna matorka spavala sa momcima svojih ćerki, a onda je nastao haos! (VIDEO)

Policija je privela ženu koja se sumnjiči da je počinila krivično delo seksualnog odnosa sa maloletnim osobama. Ona je, dok su bili brucoši, spavala sa oba momka svoje dve ćerke koji su tada još uvek pohađali srednju školu.

Bludna mama Koral Litl (Foto: Jutjub)

Koral Litl (41) iz Kalifornije, uhapšena je i optužena nakon što se saznalo da je imala seksualni odnos sa maloletnim momcima svojih ćerki. Kako se navodi, ona je optužena po čak 21 tački. Nezakoniti seksualni odnos, odnos sa maloletnicima, kao i navođenje maloletnika na seks, samo su neke od njih. Litlova je optužena da je od septembra do oktobra 2017. godine u više navrata imala seksualne odnose sa dvojicom dečaka koji su u to doba bili još uvek maloletni. Tom prilikom, ona je dolazila po njih kolima, da bi im kasnije tokom druženja davala alkohol i cigarete.

Obojicu dečaka je zavodila dok su bili u vezi sa njenim ćerkama. Čitav slučaj se pojavio u javnosti kada je jedan od dečaka prijavio da je imao neprikladni odnos sa Litlovom. Tom prilikom on je izjavio kako je osećao da njen suprug sve zna, pošto se čudno i snažno rukovao sa njim tokom posete domu Litlove, kada je išao kod njene ćerke. Litlovoj zbog ovih dela preti kazna zatvora od jedne do tri godine.

Elitna prostitutka otkrila najprljavije tajne političara. Pogledajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Hapšenje Koral Litl

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA