Najnovije

OGLASIO SE "PREGAŽENI" POROŠENKO: Poslao je snažnu poruku Ukrajincima!

Aktuelni predsednik Petro Porošenko, koji je sudeći po rezultatima izlaznih anketa izgubio od komičara Vladimira Zelenskog u drugom krugu predsedničkih izbora koji su danas održani u Ukrajini, izjavio je da se nikada ne treba predavati.

Petro Porošenko (Foto: Jutjub)

- Rezultati su očigledni, međutim nikada se ne treba predavati. Izaći ću iz predsedničkog kabineta ali neću izaći iz politike - istakao je. Porošenko je takođe rekao i da će pozvati Zelenskog i čestitati mu na pobedi.

- Novi predsednik će imati jaku opoziciju, ali Ukrajina će zbog toga samo dobiti još više. Pobediće demokratija u Ukrajini. Pomoći ćemo novoizabranom predsedniku u svim odlukama koje bude donosio, a da su u skladu sa nacionalnim interesima zemlje. Spreman sam da mu pomognem da što pre preuzme posao - istakao je.

Porošenko je dodao i da su izbori bili fer i transparentni, bili su u potpunosti u skladu sa evropskim propisima. Podsetimo, u Ukrajini se danas održao drugi krug izbora za predsednika, u njemu su učestvovala dva kandidata - komičar Vladimir Zelenski i aktuelni predsednik Petro Porošenko.

Ukrajina dobila novog predsednika. Pogledajte OVDE.

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Debata uoči izbora u Ukrajini

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA