Najnovije

TRIK KOJI REŠAVA SVE VAŠE NEDOUMICE: Pogledajte vašeg partnera i odmah ćete znati da li vam je veran

Muškarci skloni flertu imaju neverstvo napisano na čelu, kažu stručnjaci koji tvrde da je moguće jednim pogledom na lice muškarca ili žene moguće prepoznati preljubnika.

Ilustracija (Foto: Beeg. com)

Muškarci koji imaju muževnije lice su skloni neverstvu više od ostalih, a oni sami za sebe kažu da je to tačno. Ipak, neki među njima su istakli da ne treba suditi površno po izgledu i facijalnoj ekspresiji.

Tim stručnjaka ističe da je sumnjičavost prema muževnijim muškarcima, koji imaju guste obrve, jaku vilicu i tanje usne, zapravo evolutivna prednost koja dozvoljava heteroseksualnim ženama da uoče nedostojnog partnera, ali i prednost muškarcima da prepoznaju potencijalnog rivala koji može da zavede njihovu partnerku.

Ranija istraživanja su pokazala da su žene sposobne da uoče nevernog muškarca na prvi pogled, jer je muževnost njegovog lica ključni faktor za donošenje zaključka.

U istraživanju su učesnici gledali fotografije i sudili prema izrazu lica 189 odraslih osoba koje su fotografisane i ocenjivali ocenama od 1 do 10 u zavisnosti od tog akoliko su po njihovom mišljenju skloni preljubi. LJudi na fotografijama su se pre ocenjivanja izrazili da li su varali i koliko su skloni varanju.

Rezultati su pokazali da su najveće ocene dobili oni muškarci čija lica nisu ulivala poverenje da se radi o vernim potencijalnim partnerima.

Zanimljivo je to što su u istraživanju muškarci češće bili optuženi za prevaru za razliku od žena. Kao razlog naveli su da su žene manje sklone prevari, ali i da su sposobnije da šminkom sakriju pravu ekspresiju lica i pokažu se u pravom svetlu. Takođe, žene su češće sakrivale da su varale partnere, ili da bi to rado učinile ako im se z ato pruži prilika.

Kada je muž video sliku svoje žene odmah se razveo, zašto je to učinio pogledajte OVDE.

Izvor: Gardijan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Otkrio zašto Bogomoljka pojede mužjaka posle parenja.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA