Najnovije

NOVA TEORIJA ZAVERE! Na isti način je zapaljena katedrala Notr Dam kao srpska crkva u NJujorku! Lučić otkriva ko stoji iza toga (VIDEO)

Pisac i publicista Dejan Lučić kaže da je katedralu Notr Dam, kao i srpsku crkvu u NJujorku i džamiju Al Aksa zapalio "onaj ko vlada svetom".

Notr Dam (Foto:Jutjub)

"Oni koji žele da izazovu sukobe između hrišćana i muslimana. Vrlo je jasno. Tenzije između muslimana i hrišćana se sistematski podgrejavaju u Evropi, doseljavanjem muslimana iz Afrike i Azije, što će u jednom trenutku dovesti do sukoba dve religije, a treća će se smeškati", rekao je Lučić.

On je rekao da se sada zna da iza "Islamske armije" stoji Hilari Klinton i Duboka država, a da su u tehničkom smislu novac davali CIA, Katar, Saudijska Arabija, UEA…

"Ko je napravio islamski fundamentalizam u Iranu a od Homeinija babarogu koja plaši i druge muslimane i hrišćane... pa vladari iz senke! Uvek ti vladari iz senke stoje iza terorističih akcija", rekao je Lučić i dodao da oni stoje i iza paljenja Notr Dama.

On je povukao paralelu između paljenja srpske crkve Sveti Sava u NJujorku i Notr Dama.

"Crkva se zapalila kada je narod izlazio, gore na tavanu. Isto tako je zapaljena srpska crkva Svetog Save u NJujorku. Zapalila se kada je narod izašao, zapalio se gornji nivo, drvo je gorelo...", rekao je on u emisiji "Intervju" medijske kuće Centar.

Pročitajte OVDE šta ide po planu uprkos pritiscima SAD.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA