Najnovije

Perverznjak masturbirao dok je MMA lepotica pozirala na plaži za seksi fotografisanje, a onda je osetio njen gnev (FOTO)

Neverovatna vest stiže iz Brazila, gde je ženski MMA borac iz ove zemlje, DŽojsi Vieira, imala neprijatnu situaciju tokom seksi fotošutinga na plaži.

MMA lepotica (Foto: Instagram)

Naime, jedan perverzni voajer je primetio šta se dešava i previše se uzbudio, pa je krišom masturbirao dok je gledao njeno obnaženo telo kako pozira za fotografa.

NJegov užitak ubrzo je prekinut i pretvorio se u noćnu moru, pošto je provaljen od strane brazilske lepotice, kojoj se to nije svidelo.

Šokirana prizorom, Vieira je najpre zamolila čoveka da prestane sa masturbiranjem, ali on nije želeo da ispusti svoju "alatku" iz ruke, pa je izazvao gnev seksi Brazilke.

Tada je ona naspram sebe videla neprijatelja poput protivnika u oktagonu. Počela je svoj bes da iskaljuje na perverznjaku, koji je pokušao da uzvrati udarac, ali je ubrzo shvatio da ne može da se bori sa profesionalcem, iako je u pitanju žena.

Počeo je da beži i da vrišti, a zatim se policiji pravdao da je "mokrio" na plaži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MMA Newsletter (@mma_newsletter) on

- Kada sam pogledala u tom pravcu, videla sam da stoji spuštenih pantalona na stazi gde prolaze ljudi, uključujući i decu. Bio je uspravan i stvarao je zvukove uzbuđenja.

Ona je navela da je slučaj prijavila policiji, koja je nakon informativnog razgovora sa 27-godišnjim momkom odlučila da ga pusti, nakon što je on demantovao optužbe, pravdajući se da je "mokrio" na plaži, pre nego što mu je Vieira prišla.

- Osećam se bespomoćnom. Vrlo je čudno, jer će on biti u istom gradu kao i ja i ko zna gde bi mogao da bude na istim mestima. primila sam nebrojene poruke od žena koje mi govore da su bile u sličnoj situaciji i da znaju da su osumnjičeni pušteni na slobodu. Mislim da bi kazna za ovakve slučajeve trebalo da bude ozbiljnija - poručila je Vieira za brazilske medije.

Pogledajte još neke njene seksi fotografije:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joyce Vieira ???? (@eujoycevieira) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joyce Vieira ???? (@eujoycevieira) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joyce Vieira ???? (@eujoycevieira) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joyce Vieira ???? (@eujoycevieira) on

Žestoku tuču MMA boraca van oktagona pogledajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA