Najnovije

JEZIV PRIZOR! HAŠIM TAČI KAO MLADIĆ OKRUŽEN NAJKRVAVIJIM ZLOČINCIMA! U senci jugoslovenskog bratstva i jedinstva! (FOTO)

U svojoj autobiografskoj knjizi, pod nazivom "Nova država, moderni državnik", predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači je, između ostalog, objavio i retke fotografije na kojima sa samo 16 godina drži oružje u rukama, piše prištinska Bota sot.

Hašim Tači (Foto: Jutjub)

U opisu se kaže da je većina fotografija Tačijeve porodice spaljena zajedno sa njihovom kućom tokom poslednjeg rata na Kosovu. Tači na toj fotografiji drži pištolj u ruci u svom domu u Buroju, dok se iza njega vidi nacionalna zastava i portreti likova poput Skenderbega, ali i albanskih zločinaca Šote Galice, Azem Galice, Ismail Kemailja i Isa Boletina.

Šota je bila žena jednog od najvećih Srbomrzaca, koji je harao po Kosovu i Metohiji, koja je nakon njegove pogibije uzela mušku narodnu nošnju i nastavila da ubija srpski narod istom silinom kao njen muž.

U srpskom narodu sačuvano je sećanje na događaj kada je Šota uhvatila šestoro srpske dece, čobančadi kod stada, na planini Mokri, povezala ih, naložila vatru i sve ih bacila u oganj.

Dok su deca gorela, pripoveda se, Šota je sa kačacima igrala svoju igru oko vatre, orgijala i pevala. Na mestu stradanja nevine dečice podignuta je spomen-ploča koja je stajala do svršetka Drugog svetskog rata, kada su je komunisti uklonili kako bi sačuvali ''bratstvo i jedinstvo - zenicu oka svog''.

Četnički vojvoda preminuo u Venecueli. Pogledajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Hašim Tači u Presingu na N1

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA