Najnovije

Šešelj se obratio Bošku, u studiju svi popadali od smeha: "Ako treba mlatićemo se!" Spomenuo i burek! (VIDEO)

Predsednik Srpske Radikalne stranke prof. dr Vojslav Šešelj komentarisao je današnje okupljanje Obradovićevih pristalica ispred Skupštine grada.

Šešelj (Foto: Jutjub)

Boško Obradović i njegovi sledbenici danas su hteli da nasilno uđu u zgradu gradske skupštine. Tom prilikom povređene su dve žene.

Predsednik Srpske Radikalne stranke prof. dr Vojslav Šešelj komentarisao je današnje okupljanje Obradovićevih pristalica i haos Nikole Jovanovića, koji je pod dirigentskom palicom Vuka Jeremića, a koji je pod dirigentskom palicom Dragana Đilasa, sa 30-ak ljudi blokirao centar Beograda.

- Imunitet se može skinuti, treba uzeti u obzir i zakon o javnim skupovima, vlast je do sada torelisala sve skupove i ona pokazuje izvesnu razumnost. Policija zna kada se šta dešava i kada je počelo, bez obzira što ne reaguje. Sada se pravi politička procena da li je bolje intervenisati ili ne. - rekao je Šešelj u informativnoj emisiji na Pinku.

On je poručio da treba da se pitaju oni koji imaju vlast, a ne oni koji nemaju. Osudio je postupak odbornika iz Narodne stranke Miloša Pavlovića koji je danas zamahnuo rukom na jednu ženu koja je branila da Boško Obradović i njegovi sledbenici upadnu u gradsku skupštinu.

Dodao je i da bi smeo da prođe pored Obradovića, ako ništa drugo, sa kolima, jer ne sme niko nikoga da ograničava, pa čak ako mi bilo potrebno da bi smeo da se "mlati" sa njim.

- Oni ne biju žene, nego samo neposlušne žene. Nemaju svesti o ženi kao ravnopravnom biću, treba imati u vidu da je Bošku Obradoviću idol Dimitrije LJotić, koji je bio do kraja protiv ženskog prava glasa u bilo kojoj varijanti. - istakao je Šešelj.

- Na njihovim skupovima uopšte nema govora o demokratiji, čini mi se svaki put kada sam kritikovao vlast, spominjao sam demokratska prava, ovde toga nema, nema zalaganja za demokratiju nego za golu vlast po principu 'Dajte nam vlast ili ćete videti', ali neće izbore. Žele da nova vlast podnese ostavku, a da novu vlast formira Boško Obradović sa američkom i britanskom ambasadom. -  naveo je Šešelj.

Istakao je da je skup veliko poniženje za njegove aktere, pogotovo zbog ženske diskriminacije. 

- Civilizovani svet je odavno odustao od diskriminacije, kod nas ne postoje neka protivprirodna prava. Šta može ovde biti zahtev za protest? Sta bi radili sa zgradom da su je zauzeli? - pitao je Šešelj.

- Sada će oni da se raziđu, jedino ako neće da dele burek! - konstatovao je predsednik Srpske Radikalne stranke .

Šiptari ušli na sever Kosova! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor:  Mediji

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA