Najnovije

OVAKVA MRŽNJA DUGO NIJE VIĐENA! OPŠTA TUČA NAVIJAČA U HRVATSKOJ: Pesničili se 20 na 20, a onda je nastradao policajac! (VIDEO)

Dvojica su zbog toga i uhapšena, a istraga je i dalje u toku. Policijski službenici Druge policijske stanice Zadar dovršili su kriminalističko ispitivanje dve osobe, koje se sumnjiče za napad na službenu osobu.

Tuča navijača u Hrvatskoj (Foto: Jutjub)

Naime, njima se stavlja na teret da su u subotu prilikom navijačkih nereda na fudbalskoj utakmici 1. Županijske lige Zadar između NK Pakoštane i Posedarja u Posedarju fizički napali policijske službenike.

Tako se 21-godišnjak, navijač Pakoštana, sumnjiči da je pokušao da udari policijskog službenika, dok se maloletni 16-godišnjak, takođe navijač Pakoštana, sumnjiči da je udario policijskog službenika, koji je lakše povređen. Obojica su u subotu poslepodne uhapšena i privedena u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. U nedelju su obojica uz krivičnu prijavu zbog napada na službenu osobu predata pritvorskom nadzorniku zadarske Policijske uprave. Kriminalističko istraživanje vezano za navijačke nerede na toj utakmici se nastavlja.

Pogledajte OVDE kako će izgledati Marakana u bliskoj budućnosti.

Izvor: Espreso, Zadarski, Jutarnji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA