Najnovije

ŠEŠELJ ZAGRMEO U SKUPŠTINI: Zaoštriti odnose sa Crnom Gorom i preduzeti kontra mere! (VIDEO)

Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je danas da je potrebno zaoštriti odnose sa Crnom Gorom i pitao Vladu i predsednika Srbije Aleksandra Vučića zašto nisu preduzeli kontra mere prema Crnoj Gori zbog procesa u kojem je 11 srpskih državljana osuđeno na zatvorske kazne zbog državnog udara.

Vojislav Šešelj, lider SRS-a (Foto: Jutjub)

- Srbija bi mogla da otkaže međunarodne ugovore koji su u interesu Crne Gore i da otkaže gostoprimstvo crnogorskom ambasadoru, a ako to ništa ne pomogne, da odmah uhapsi 11 državljana Crne Gore i da ih osudimo za pokušaj državnog udara. Nema dokaza –  pa nisu ni oni imali dokaze. Pa, kad ih osudimo naći ćemo dokaze - rekao je dr Šešelj na sednici Skupštine Srbije.

On je, postavljajući pitanja na početku skupštinske sednice, kazao da je proces optuženima za državni udar bio „montiran“ i ocenio da Crna Gora ne zaslužuje bilo kakve olakšice srpske vlade, pomoć na bilo kom planu, ekonomskom, stručnom, političkom, jer danas se, po njegovoj oceni, u Crnoj Gori najgore postupa prema Srbima.

- Danas nijedan Srbin ne može da se zaposli u javnom preduzeću, lideri srpskih partija se hapse bez ikakve krivice, režim Mila Đukanovića je prerastao u diktaturu, a sramota bi bilo da demokratska Srbija održava dobre odnose sa takvom državom – kazao je dr Šešelj.

On je naveo da bi Srbija morala da obaveštava svetsku javnost o tome šta se u Crnoj Gori dešava, te da su sve to razlozi da Srbija „zaoštri do kraja“ odnose sa Crnom Gorom.

Šiptari kupuju Evropu. Pogledajte OVDE šta spremaju.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA