Najnovije

ŠOK U EMISIJI UŽIVO! Nenad Prokić ovo rekao u lice Olji Bećković, a onda mu je ona odbrusila! (VIDEO)

Dramaturg Nenad Prokić uradio je nešto u toku emisije "Utisak nedelje" što je malo ko očekivao. Naime on je uživo u emisiji pomenuo detalj iz privatnog života voditeljke Olje Bećković.

Olja Bećković (Foto: Jutjub)

- Nenad Ilić koji je bio u nežnoj vezi sa tobom, a sad je pop, je svojevremeno rekao da… da će nas stići kletva…da… – nije uspevao da završi misao Prokić.

- Vidiš kako gubiš koncentraciju kad bacaš niske udarce - odgovorila mu je Olja Bećković.

Prema pisanju lista Kurir, popularna TV voditeljka je navodno tokom studija glume na FDU ušla u brak sa tadašnjim asistentom Nenadom Ilićem, ali se par ubrzo razveo zbog “neslaganja u karakterima”.

- To je bila mladalačka ljubav koja je brzo krunisana brakom. Sve to je nekako u njihovom slučaju išlo ishitreno, pa je samim tim i razvod brzo došao. Koliko ja znam, oni su se upoznali na fakultetu, Nenad je bio Oljin profesor, iako je samo nekoliko godina stariji od nje. Bećkovićkini roditelji Matija i Vera nisu bili oduševljeni time što hoće da se uda tako mlada, ali se nisu ni protivili njenoj odluci. Bili su verovatno i uvereni da će brzo da se pokaje i da će se ovaj mladi par rastati - kaže neimenovani izvor i dodaje da se par razišao u miru, prenosi list Kurir.

Sa Kosova stižu užasavajuće vesti. Pogledajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA