Najnovije

SOROŠEV PAKLENI PLAN: Pokoriti EU migrantima! Čitava stvar pokrenuta u vreme Drugog svetskog rata! (VIDEO)

Pre nekoliko dana mađarski premijer Viktor Orban šokirao je ceo svet rekavši kako je multiglobalista, jedan od gospodara haosa, DŽordž Soroš, izazvao migrantsku krizu koja u ovom trenutku urušava Evropu! Dodao je da je Soroš predvodnik levičarskih organizacija i aktivista, pod čijom se palicom odvija preseljenje jednog kontinenta na drugi.

Soroš i migranti (Foto: Pravda)

Time je Orban postao prvi premijer moderne Evrope koji se usudio javno prokazati svjetsku elitu koja upravlja našom stvarnošću. Orban je izrekao jedno zanimljivo upozorenje: pozvao je javnost na buđenje, da se ne bi dogodilo da ni od koga izabrani pojedinci vladaju svetom. Time je nedvosmisleno priznao da postoji vrh pojedinaca koju nije birao narod sveta (čovečanstvo), a imaju tendenciju da vladaju planetom.

Dakle, preko noći je teorija zavere postala stvarnost! Da je Orban bio u pravu kada je govorio o njemu, potvrđuje i sam Soroš. Iako bi neko takav sa svetske pozornice trebao biti nebitan ljudima, on se sam stavlja u poziciju da daje uputstva Evropi – tačnije, državnicima EU zapoveda: “Morate primiti migrante u Evropu”.

Za Project Syndicate, društveni forum otvorene propagande, on otvoreno izjavljuje da je EU dužna da zbrine najmanje milion muslimanskih migranata godišnje i za to godišnje troši 16,8 milijardi dolara, sveukupno 17 milijardi dolara godišnje. Dužna?

Kako Soroš dalje navodi, novac za prihvat migranata EU će dobivati iz naprednih evropskih zemalja i SAD-a u obliku dugoročnih obveznica, čime javno priznaje da je sve isplanirano ranije. “EU treba sveobuhvatan plan da odgovori na krizu, treba efikasno upravljanje nad tokovima tražitelja azila, i da Evropa na uredan način i dobrim tempom zadrži sposobnost da ih apsorbuje, mora biti sveobuhvatna, plan mora proširiti izvan granica Evrope”, piše Soroš i dodaje da je reč o globalističkim planovima koje treba da predvodi UN. Indirektno, Soroš potvrđuje sve ono što “teoretičari zavere” tvrde godinama.

Novi svetski poredak uspostaviće se pod UN-om koji je decenijama pripreman za stanje haosa koji posmatramo danas.

Prema Sorošu, migrantima se mora dopustiti da sami biraju gde će se nastaniti. Tako će situacije poput one u malom selu Pošersrid, gde se među 40 stanovnika doselilo čak 120 migranata (muškaraca), postati činjenica, inače ćemo biti prozvani kao “netolerantni”.

“Invazija je vođena, s jedne strane, krijumčarima ljudi, a s druge strane onim aktivistima (za ljudska prava) koji podržavaju sve što slabi državu”, rekao je Orban spominjući Soroša kao predvodnika i jedne i druge invazije. Soroš mu je u stilu jednog od vođa NSP-a za Bloomberg Business odgovorio: “NJegov plan tretira zaštitu nacionalnih granica kao cilj, a izbeglice kao prepreku”, reče Soroš. “Naš (Ko to mi? Ko je Soroša birao za išta?) plan da tretira zaštitu imigranata kao cilj, a nacionalne granice kao prepreku”, što je šokantna izjava za celo čovječanstvo koje nije svesno da Soroš otvoreno izjavljuje da vlada svetom, kao i da je njegov cilj svet bez nacionalnih granica, što samo opet potvrđuje teoriju Novog svetskog poretka.

A upravo je to Orban i pokazao. Pokazao je da je Sorošev cilj uništenje nacionalnih granica i identiteta svih država članica u svrhu jednoga sveta – Novog poretka. Naravno, to što Soroš spominje zapisano je ranije, odnosno utkano je u same temelje Evropske unije, jer je jedan od glavnih arhitekata EU Žan Mone, u jeku Drugoga svetskoga rata 1943., izjavio: “Neće biti mira u Evropi ako se države ponovo konstituišu na osnovi nacionalnog suvereniteta… Evropske zemlje su premale da bi garantovale svojim narodima potreban napredak i društveni razvoj. Evropske države moraju se konstituirati u federaciju…”

Dakle, očigledni plan je uništenje nacionalnih suvereniteta i kulturnih osobenosti, pod kapom lažnog evropeizma zasnovanog na lažnim vrednostima i lažnim idealima kojima nas napadaju svih ovih godina, pa i sada u vreme ove, tobože slučajne, invazije ilegalnih migranata. Isto tako, jasno je kao dan da Soroš samo sluga koji “migrantskom krizom”, koja je tek vrh ledenoga brega, završava dijabolične planove elite koji imaju samo jedan cilj: poništiti čoveka i sve ono božansko u njemu.

Ili kako je to napisao Ričard Kidenhov-Kalergi, također jedan od začetnika EU-a: “Homogena evroazijska-negroidna rasa, po izgledu slična drevnim Egipćanima, zameniće raznovrsnost pojedinaca”. Problem je samo u ljudima koji i dalje ne veruju da Soroš i drugi elitaši u ovom trenutku kroje svet po svojoj volji i što im mi kao čovečanstvo to dopuštamo, iako nam u lice govore da smo produkt njihove samovolje i ništa više od toga, zaključuje 4DPortal.

Na Kosovu se tajno skladišti jedna opasna stvar! Samo jedan pogrešan korak i svi smo u opasnosti! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Dnevno.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA