Najnovije

SRAMOTA BRITANSKOG MINISTRA ODBRANE! U njegovom toaletu pronađen Putin (FOTO)

Reputacija ministra odbrane Velike Britanije i tvrdokornog protivnika Rusije Gevina Vilijamsona jvisi o koncu. U njegovom toaletu je nađen toaletni papir sa licem ruskog lidera i uvredljiv natpis, piše britanski Dejli Mejl pozivajući se na svoje izvore.

Gevin Vilijamson (Foto: Jutjub)

U članku se kaže da je ovaj poklon ministru, koji je poznat po svom ekstravagantnom ponašanju, jedan od njegovih prijatelja predstavio kao šalu.

Od kada je preuzeo dužnost, britanski ministar odbrane Gevin Vilijamson bio je veoma ponosan na svoj čvrst stav prema Rusiji i Vladimiru Putinu. Ali sada je izložen riziku da "obori" svoju reputaciju državnika u svojoj "borbi protiv Kremlja".

Ova poruka, prema pisanju lista, najverovatnije neće nasmejati Moskvu.

Prošle nedelje, Vilijamson je upozorio Istok da ne stupa u kontakt sa Britanijom, jer je London pustio u rad novi borbeni F-35B Lightning II.

Ugledni britanski političar u prošlosti je više puta šokirao kolege svojim "specifičnim ponašanjem". Prethodno, veliki pauk po imenu Kronus je živeo u njegovoj kancelariji. Međutim, nakon što je postavljen na novu funkciju, pauk nije mogao da bude premešten u Ministarstvo odbrane - jedan od njegovih pomoćnika imao je arahnofobiju.

Prošle godine, britanski mediji su izvestili da se Vilijamson hvalio da će "slomiti" Terezu Mej ako ne poveća sredstva za oružane snage. Istovremeno, njegove konstantne svađe sa šefom britanskog ministarstva finansija, Filipom Hamondom, navele su njegove prijatelje da ga nazovu Villiamson "Redov Pajk" (infantilni idiot – prim. red).

Prošle nedelje, Vilijamson je primetio da će novi F-35 poslati jasan signal Rusiji. „To znači“ ne mešajte se s nama ”, jer imamo mogućnosti, imamo ljude, i uvek smo spremni da se branimo“, rekao je on.

Izvor blizak Ministarstvu odbrane potvrdio je da je rolna toaletnog papira sa Putinom visila u Vilijamsonovom toaletu. Prema njegovim rečima, ministar ga je primio od nekoga kao poklon. „To je bila šala. Svi znaju da Gevin ima veliki smisao za humor “, kaže izvor britanskog lista.

Kako je Nova IRA napala Veliku Britaniju, pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Rusija protiv Velike Britanije

Bonus video

Vilijamson u Donbasu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA