Najnovije

LEGENDARNI GENERAL ODRŽAO GOVOR SVOJIM BORCIMA: U poslednjoj borbi za Idlib udarićete na turske i američke specijalne snage (VIDEO)

Sirijski general Suheil Hasan održao je fantastičan govor svojim vernim Tigrovima i otkrio šta ih čeka tokom narednih borbi u Idlibu. - Borićete se protiv najgoreg i najtežeg neprijatelja, u poslednjoj borbi za Idlib udarićete na turske i američke specijalne snage – rekao je Hasan, i dodao:

- Ostvarićete veliku pobedu, i to za najkraće vreme!

Hasan je brigadni general i komandant čuvenih Tigrova. On je 1991 završio vazduhoplovnu akademiju i stupio u jedinice Sirijskog RViPVO, a kasnije se pridružuje obaveštajnom odeljenju ratnog vazduhoplovstva gde je radio na obuci specijalnih elitnih jedinica.

Tokom građanskog rata u Siriji, general Hasan je učestvovao i predvodio neke od najznačajnijih operacija na najkritičnijim tačkama i stekao visoku reputaciju. Prema analitičarima, general Hasan je izdanak nove generacije oficira, koji koriste kombinovane operacije i pažljivo planiranje u borbi protiv često brojčano nadmoćnog neprijatelja.

Jezivi napad ubica Islamske države pogledajte OVDE.

Izvor: Srbija danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA