Najnovije

POLUPALI PLOČICE OD SEKSA! Upoznala je nabildovanog u klubu, otišli su do ve-cea...

Devojka sam iz fine porodice, viša srednja srpska klasa, to znači da sam dobila kola kad sam napunila 18 godina. Nije mi padalo na pamet da se smucam sa dripcima kakvih je Beograd pun, uvek sam htela i mogla da nađem normalne i pristojne momke. Seks posle prvog sastanka nije dolazio u obzir. Ipak, znate već, život nema pravila, to jest, svako pravilo ima izuzetak.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Jedan pijani izlazak od mene je napravio laku ribu, iako sam bila čuvena po svojoj probirljivosti. Te večeri su mi drugarice u jednom klubu na Savi dale da pijem tekilu, i odmah sam primetila da ima vrlo pozitivan efekat na mene. Raskomotila sam se, skinula džemper i počela da se uvijam pored šanka, dok je muzika treštala.

Nije mnogo prošlo, kada mi je prišao solidan frajer i šapnuo mi na uvo: "Gde si bila celog mog života?" Dakle, u bilo kojoj drugoj situaciji bih ga oterala u materinu zbog ovog glupavog starta, ali, kao što rekoh, tekila...

Nisam ni trepnula, a već smo se žestoko ljubili i vatali. Nije gubio vreme, nego je spustio šaku dole i zgrabio me za moju obrijanu "mačkicu" (nosila sam minić). Osetila sam da sa vlažna, a i on. Uhvatio me je za ruku i poveo u toalet. 

Iskreno, više sam očekivala od tako ekskluzivnog mesta. Ve-ce je smrdeo, ali ja to u trenutku požude nisam mnogo osećala. Upali smo u jednu kabinu ženskog toaleta, on me je pribio uza zid i svukao mi gaćice, da bi zatim prodro u mene. Onako nagnuta iznad ve-ce šolje, samo sam se prepustila njegovom solidnom, tvrdom penisu. 

Kada smo izašli napolje, osećala sam se prljavo, ali i nekako oslobođeno. Valjda sam sama sebi dosadila u ulozi "ledene kraljice". Nisam se čula s njim posle te večeri. A često mi dođe da povedem nekog mišićavog tipa u toalet na javnom mestu, pa da polupamo pločice od seksa.  

Ispovest Hrvatice zavisne od seksa pročitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA