Najnovije

"Oralno me zadovoljio, a onda..." Mislila je da je pao s*ks pomirenja, a njegov komentar ledi krv u žilama!

Raskinuli smo tri nedelje pre toga. Rekao mi je da više ne želi da budemo zajedno jer smo isprobali šta smo imali da isprobamo, prošli šta smo prošli, i da više ne vidi kuda to dalje može da vodi, a nema nameru da se ženi bar još 5 godina. Otprilike, rekao mi je da sam mu dosadila, samo uvijeno. Jako me je pogodilo, jer sam bila zaljubljena u njega.

Ilustracija (Foto: Beeg. com)

Obradovala sam se kada me je pozvao da svratim kod njega posle predavanja na faksu. Popili smo po kafu, i sve se dešavalo krajnje spontano. Nismo pričali ništa naročito, nikakvo raspravljanje o raskidu ili bilo šta slično... Ali osećala sam se divno što sam pored njega. I on je bio raspoložen i opušten, i osećala sam neka strujanja između nas.

U nekom trenutku, samo je počeo da me ljubi, i oboje smo se uzbudili. Odveo me je u spavaću sobu. Dugo smo se mazili na krevetu, bio je neviđeno nežan, činilo mi se, kao nikada pre. Predigra je trajala dugo, i oralno me je zadovoljavao neko vreme pre nego što je ušao u mene. Grlila sam ga čvrsto rukama i nogama, i doživela sam snažan orgazam koji me je raspametio.

Kada smo završili, ležali smo na leđima, goli, i zapalili smo cigarete. Naslonila sam glavu na njegovo rame i stavila mu šaku na stomak. Pitala sam ga hoćemo li večeras da idemo u grad, i gde bismo mogli, a on je odgovorio: "Što bismo išli u grad?"

- Pa, možemo da popijemo nešto, da proslavimo - rekla sam, a kad je on pitao šta da proslavimo, rekla sam kroz smeh da se ne pravi lud i da je red da proslavimo što smo ponovo zajedno.

Ono što je onda rekao slomilo mi je srce. Nisam mogla da se oporavim više od pola godine, a ni danas ne mogu da verujem koliko sam bila naivna. "Nešto si se preračunala", izgovorio je. "Ko ti je rekao da smo ponovo zajedno? Ovo je bio samo seks."

Trgnula sam se i prestravljeno ga pogledala. Pokušala sam nešto da odgovorim, ali nisam bila u stanju ni da sklopim rečenicu. Suze su počele da mi cure niz lice, i brzo sam se obukla, i napustila stan. Gad me je samo ćutke gledao - čak se usudio i da me isprati do vrata.

Ispovest oženjenog muškarca zbog koje će mnoge žene imati nemiran san prolitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA