Najnovije

INTERAKTIVNA MUZIČKO-SCENSKA INSTALACIJA: "KKN" koncertno promovišu svoj novi album “Uskoro”! Specijalni gost biće...

Grupa "Kanda, Kodža i Nebojša" održaće beogradsku koncertnu promociju albuma “Uskoro” u okviru "Light Based Lifeforms" festivala u novom klupskom prostoru na otvorenom pod nazivom Neverland 31. maja. Kao specijalni gost koncerta najavljen je sastav "Vroom".

"KKN" omot albuma (Foto: Maskom)

Ovaj koncert biće propraćen dinamičnim projekcijama meksičkog digitalnog umetnika Rodriga Kasaresa koji će mapiranjem bine postići apsolutnu iluziju. Rodrigo Guzman Kasares je digitalni i vizuelni umetnik, rođen u jednom od najvećih gradova na svetu, Meksiko Sitiju, usred gužve i saobraćajnog haosa, nadahnuće za svoj rad pronalazi u stilu života ljudi u megapolisu. Inspirisan arhitekturom, uličnom umetnošću i digitalnom estetikom, on je fokusiran na reviziju modernog života i percepcije. Bavi se kreiranjem interaktivnih instalacije koje uključuju audio, video, pokret i druge elemente.

Bend Kanda, Kodža i Nebojša, nakon pet godina studijske pauze, objavio je svoj osmi studijski album pod nazivom “Uskoro” i za ovaj događaj najavljuje njegovo kompletno koncertno izvodjenje. Publika je do sada imala prilike da čuje uživo pesme “Misli dobro”, “Jamajka”, “Letnji dan” , “Lako polako”, a za ovaj koncert ispod reflektora novog kluba na otvorenom očekuje nas izvodjenje svih devet novih pesama kao i ostalih hitova koji krase njihovu karijeru. Album “Uskoro” izašao je za Maskom etiketu i do sada je već osvojio srce publike. Mnogi kritičari ističu da je KKN i ovog puta uspeo da oduševi publiku novim albumom što nije lako posle toliko godina postojanja.

Grupa KKN nedavno je, u izdanju Maskoma, svoj novi album "Uskoro" objavila i na ploči, što je njihovo prvo vinil izdanje. Bend je tim povodom održao poklon koncert u beogradskom "Dadovu" za najbrže kupce ploče, a frontmen Oliver Nektarijević je bio vidno zadovoljan zbog novine u njihovoj karijeri, koja traje već više od četvrt veka. Ova petorka beogradski koncert sprema sa velikim uzbudjenjem i sprema nam audio - vizuelni spektakl.

Sastav Vrooom, sa preko 150 nastupa u 11 država i 35 festivalskih nagrada u okviru muzičkih predstava "Dogvil" i "Jami distrikt”,  31. maja kao specijalan gost predstaviće svoj novi koncept.

Novi klupski prostor Neverland, koji se najbolje može opisati kao art/medija komuna, nalazi se u ulici Bulevar Vojvode Mišića 49  i poslednjeg dana maja će imati čast da po prvi put otvori svoja vrata beogradskoj publici i ovim alternativnim sastavima.

Ulaznica za beogradsku koncertnu promociju može se naći po ceni od 1.000 dinara na svim prodajnim mestima Tiket Vižna (bivšeg Eventima), u Feliks šopu u Sremskoj ulici i u Bul.Vojvode Mišića 49.

Pročitajte OVDE intervju sa frontmenom benda Oliverom Nektarijevićem koji, između ostalog, objašnjava zašto na koncertima ne sviraju “Proći će i njihovo”.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA