Najnovije

Tarzan Milošević novi ambasador Crne Gore u Srbiji?

Sadašnji crnogorski ambasador u Beogradu je bivši ministar kulture u Vladi Crne Gore Branislav Mićunović, koji u julu odlazi u penziju.

Tarzan Milošević (Foto: Jutjub)

Crnogorski predsednik i lider DPS-a prelomio je oko imenovanja novog ambasadora u Srbiji i to mesto poveriće aktuelnom političkom direktoru Demokratske partije socijalista Tarzanu Miloševiću, prenose mediji.

Kako „Novosti“ saznaju iz izvora bliskih vrhu DPS-u, predsednik Crne Gore Milo Đukanović odlucio je da novi ambasador Crne Gore u Srbiji bude Milošević.

Sadašnji crnogorski ambasador u Beogradu je bivši ministar kulture u Vladi Crne Gore Branislav Mićunović, koji u julu po sili zakona odlazi u penziju jer tada puni 67 godina, prenosi Sputnjik.

Nekadašnji poznati privrednik koji je karijeru počeo u Višegradu, a potom se biznisom bavio u rodnom Bijelom Polju, Tarzan Milošević politički uzlet je počeo kao predsednik opštine Bijelo Polje, i na toj funkciji je proveo dva mandata.

Potom je izabran za ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja u vladi Mila Đukanovića, da bi prešao na sadašnju partijsku funkciju.

U vrhu DPS Milošević slovi za čoveka bliskog srpskoj opciji, ali i nekog ko je znao da "čuje" stavove opozicije o brojnim pitanjima.

Pročitajte OVDE šta je otkrio “Politiko” a tiče se samita u Berlinu.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA