Najnovije

VOJNA AGRESIJA NA VENECUELU PITANJE JE DANA, A MOŽDA I SATA! Isplivale pouzdane informacije da Amerikanci spremaju napad! (VIDEO)

Venecuelanska medijska grupa objavila je da je vojna intervencija u Venecueli "neizbežna". Pozivajući se na "pouzdane izvore", "Notisijas Venecuela" tvrdi da je vojna intervencija neizbežna u Venecueli, dodajući da će operacija trajati sve dok postoji otpor.

Američki nosač aviona (Foto: Jutjub)

Venecuelanska medijska grupa nije navela šta su njihovi izvori, niti su naveli koje će strane snage vršiti navodnu intervenciju. Međutim, u poslednja 72 sata, administracija američkog predsednika Donalda Trampa više puta je izjavila da nisu isključili vojnu intervenciju u Venecueli. Tramp je u petak održao telefonsku konferenciju s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom kako bi razgovarao o događajima u Venecueli.

- Imali smo dug i veoma dobar razgovor sa ruskim predsednikom Putinom. Kao što sam uvek govorio, mnogo pre početka lova na veštice, slaganje sa Rusijom, Kinom i svima je dobra stvar, a ne loša stvar – objavio je Trump na Tviteru.

Onda je dodao: – Razgovarali smo o trgovini, Venecueli, Ukrajini, Severnoj Koreji, kontroli nuklearnog oružja, pa čak i o ruskoj prevari. To je bio vrlo produktivan razgovor!

Svet je u šoku! Kim DŽong Un ispalio rakete. Pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA