Najnovije

Ispovest Šabanove prve žene! Nena ćutala 49 godina: Imali smo po 18 godina, ostavio mi je Roberta!

Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić preminuo je 17. februara od posledica teške saobraćane nezgode u Nemačkoj, a članovi njegove porodice skrhani su bolom. Među onima koji nisu krili svoju bol bio je i Šabanov sin Robert kog je dobio u vanbračnoj zajednici pre braka sa Gordanom Šaulić.

Šaban Šaulić (Foto: Jutjub)

Ko je majka Šabanovog sina Roberta Omaljeva (48) dugo se nije znalo, a sada se oglasila Šaulićeva prva ljubav, Nena, koja mu je rodila prvo dete. Robertova majka Nena prvi put se oglasila i poručila:

- Još uvek je rano da se oglašavam, sve je još uvek sveže iako je prošlo skoro tri meseca od Šabanove pogibije. Budite strpljivi, pustimo još malo vremena da se Šaban odmori. Tuđe priče me ne dotiču, svako ima svoju, a ja ćutim punih 49 godina. U rasprave se ne upuštam, toliko laži kruži i ne bih mogla da se borim sa tim. A šta će moj sin Robert da uradi, ja ne mogu u njegovo ime da vam pričam. Ćutim toliko godina, ali ne znam dokle ću. Možda ću i ja konačno da progovorim i kažem svoju istinu.

Iako je ostavio sina i nju, Nena ipak nema ružne reči za Šabana. Naprotiv, tuguje zbog pogibije kralja narodne muzike:

- Želim da podelim svoju tugu povodom pogibije Šabana Šaulića. Sa njim je otišao najlepši deo naše mladosti. Imali smo po 18 godina. Ostavio mi je našeg sina i ja samu dala našu prvu radost. Robert nije nikada plakao pred drugima, a kad je Šaban poginuo plakali smo kao kišna goidna i plakaćemo još dugo, dugo - kazala je Nena koja je sa Šaulićem stupila u kontakt malo pre njegove smrti kako bi mu tražila neku vrstu pomoći, ali je njihov susret sprečila njegova iznenadna pogibija.

Kako je Teša Tešanović zasmejao ceo internet snimkom pogledajte OVDE.

Izvor: Svet/Republika

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA