Najnovije

Miki Đuričić sproveden u zatvor! Sledi mu robija zbog nasilja nad ženama! Ovo su svi detalji (VIDEO)

Miki Đuričić brzom reakcijom nadležnih sproveden je u zatvor zbog nasilja nad ženama koje je pokazao u rijalitiju "Zadruga". Naime, Sud je odredio pritvor rijaliti takmičaru od 30 dana.

Mikiju određen pritvor (Foto: Jutjub)

Bivši učesnik "Zadruge" Miroslav Miki Đuričić danas je u policiji saslušan zbog toga što je u ranim jutarnjim časovima ošamario Suzanu Perović, a potom štakama pretukao Nadeždu Biljić u rijalitiju "Zadruga", zbog čega je istog trenutka diskvalifikovan i najstrože kažnjen, a prema poslednjim informacijama, njemu je određeno zadržavanje.

Naime, kako Pink saznaje, Đuričiću je juče određen pritvor od trideset dana, nakon čega je sproveden u zatvor.

Podsetimo, Miki je najpre nasrnuo na svoju emotivnu partnerku, koju je ošamario, a potom je iz čista mira u više navrata pljunuo bivšu devojku Nadeždu Biljić, koju je potom nekoliko puta štakom zadao više udaraca po telu, zbog čega je briznula u plač. Biljićeva je danas u policijskoj stanici dala iskaz tim povodom, a njeni roditelji su poručili da je protiv Đuričića zbog nasilja nad njihovom ćerkom pokrenuta tužba.

Takođe, Đuričićevo ponašanje najoštrije je osudio i Pink - u saopštenju navodi se da se javno oštro osuđuje bilo kakva vrstu nasilja, bilo da je fizičko, psihičko ili verbalno.

Na osnovu ugovora koji je takmičar potpisao sa RTV Pink, uslediće i tužba protiv njega, a ovim putem Pink je apelovao i na nadležne organe – policiju, sudove i tužilaštvo da postupe u skladu sa zakonom i osude nasilnika.

Podsetimo, Đuričićev postupak najstrože je osudio i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Kija zamešala kukovima, a onda i guzom. Kockareva seski plesom zapalila društvene mreže. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pink

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA