Najnovije

VEDRANA RUDAN U SVOJOJ KOLUMNI: "Nećemo valjda mlatiti pse? Srbe nam dajte!"

"Ovih vas je dana na jednom od mojih ostrva, kao da je bitno kojem, na jednom od hrvatskih ostrva, opet prebilo. Moji, patetični moji, naglašavaju da ste vi prebijeni bili "naši Srbi", "Srbi iz Hrvatske" kao da "naši Srbi" nisu Srbi?"

Vedrana Rudan (Foto: jutjub)

“Dragi vaši! Umesto što se čudite, a čudite se k'o pura dreku, pura je, čini mi se, ćurka, prevodim da shvatite, elem, umesto da se čudite kad dobijete po pi*ki, naučite nešto o “Lepoj Našoj”!

Hrvatska je zemlja staraca i kriminalaca. Ono malo mladih i pametnih što je ostalo tu je jer nije još prodalo očevinu, a čekaju i kraj školske godine. Mi starci nemamo kamo, a i nikad nam bolje nije bilo. Dečko u sedamdeset i petoj može birati u kojem će marketu sesti za kasu i zaraditi sto eura u samo mesec dana. Pa vi vidite, Srbi i Srpkinje!

Naši političari i popovi i ostali biznismeni vreme krate kradući. Narod ga krati mlateći. Srbe, dragi vaši, Srbe! Nećemo, valjda, mlatiti pse? Pse volimo, psi su životinje, a životinje se ne sme zlostavljati. Kad u Hrvatskoj udaviš psa, mediji su na nogama, ne gine ti robija. Kad u Hrvatskoj udaviš..., biće i toga, ništa ti se neće dogoditi. Ne sme se suditi nikome ko se zabavlja u skladu sa politikom zemlje u kojoj živi. Kako to ne razumete, bivša braćo? Jeste li glupi kao ku*ac ili ste glupi kao Srbi?

Treba vam crtati? Od rata s vama prošlo je sto godina, a nama rane krvare kao da se sve juče dogodilo. Takvi smo vam mi Hrvati. Je*eš slobodu, je*eš pravdu, je*eš hleb, je*eš školstvo, je*eš sudstvo, je*eš zdravstvo. Nama Hrvatima malo treba. Srbe nam dajte! Vrbe nam dajte!

Zato, ako vam je glava na ramenu mila, Srbi, bili “naši” ili “vaši”, odjebite iz “Lepe Naše”! Ona je naša! Poslušajte dobronamerni savet Hrvatice milosti pune.

I za kraj. Jeste li ikad čuli ili pročitali da su 1943. u Americi organizovani odlasci Jevreja na rad u Nemačku? Ja ću vam reći. Nisu. Za koji onda ku*ac vi danas tražite posao u Hrvatskoj?"

Nova otkića u vezi ubistva Olivera Ivanovića, saznajte OVDE.

Izvor: rudan. info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA