Najnovije

DRAMATIČAN APEL KAPETANA DRAGANA: Hrvati čine sve da me ne puste iz zatvora, već 3 nedelje sam u samici

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, izjavio je da strahuje da Hrvati čine sve kako ga ne bi pustili na slobodu krajem marta sledeće godine.

Kapetan Dragan (Foto: Jutjub)

Vasiljković je za Večernje novosti, preko svog advokata Slađane Čanković, negirao navode da je kontaktirao sa medijima, objasnivši da se više od tri sedmice nalazi u samici zatvorskog kompleksa Lepoglava pod optužbom da je prekršio zatvorska pravila zbog privatnog pisma Draganu Palibrku, koje je on prosledio javnosti.

- Nisam kriv, nisam kontaktirao sa medijima, niti sam im se javno obraćao - rekao je Vasiljković i poručio da će na drugoj raspravi dokazati da nije učinio nikakav prekršaj. 

Kapetan Dragan je i na prvom saslušanju izjavio da se ne oseća krivim i da je sve iskonstruisano.

"Novosti" navode da je upravu zatvora najviše iritiralo to što je u privatnom pismu Vasiljković naveo da je "Lepoglava nacistički logor", a da je razlog za takvu njegovu konstataciju pre svega to što je smešten u odeljenje gde su samo Srbi osuđeni za ratne zločine. 

Vasiljković bi trebalo da izađe iz hrvatskog zatvora 20. marta sledeće godine, u trenutku kada bude odslužio 13,5 godina zatvora. 

Milo otima i za sebe i za Tačija! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA