Najnovije

SA SVIH ZIDOVA PORUČUJU: Srpska desnica „okupirala“ Srbiju!

Plakati sa programom Srpske desnice osvanuli su u celoj Srbiji. Preko 15 odbora Srpske desnice učestvovalo je u plakatiranju svojih gradova, u okviru redovnih aktivnosti, saopštio je ovaj politički pokret.

Plakat Srpske desnice (Foto: Srpska desnica)

Aktivisti su polepili više od 50.000 plakata, a ova aktivnost je iskorišćena da se razgovara sa građanima, i da se oni upoznaju sa radom Srpske desnice, kao i sa programskim načelima za koje se ova organizacija zalaže.

Akcija je sprovedena od Vranja, Nove Varoši, Titela, preko Raške, Kruševca, Požarevca, Beograda, do Novog Sada, Beočina, Odžaka, Sremskih Karlovaca, Bačke Palanke i Stare Pazove.

„Ovo je samo prvi nalet plakatiranja, ubrzo nastavljamo i u drugim gradovima.“, rekao je Aleksandar Zdravković, generalni sekretar Srpske desnice, dodajući da je visoka prepoznatljivost desnice u Srbiji, i da je ovo samo jedna od aktivnosti kojom se kreće u kampanju.

„Naš cilj je formiranje odbora i da narod širom Srbije bude upoznat sa političkim smernicama koje zastupa Srpska desnica i njen predsednik Miša Vacić.“

Na plakatu je, pored programskih načela istaknut grb Srpske desnice u čijem se centru nalazi dvoglavi beli orao podignutih krila, postavljen u krugu sa štitom i krunom srpskih vladara iz doba Nemanjića. Podignuta krila orla simbolizuju smernost, budnost duha i tela, kako u životu tako i u veri.

Istaknuta načela podrazumevaju sabornost, očuvanje tradicije, vraćanje vojne obuke, porodične vrednosti, evroazijske integracije, istinu o srpskim zemljama, podršku malim privrednicima i zaštitu nacionalnog identiteta.

Šta može da posluži kao uzrok rata Irana i SAD saznajte OVDE.

Izvor: Nacionalist.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA